2017. szeptember 16. 19:26 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - Infómorzsák

spoiler3.jpg

Mivel a forgatásnak már vége, és jelenleg az utómunkálatok zajlanak, sok új információ továbbra sem lát napvilágot a Jurassic World: Bukott birodalom kapcsán. Ami akad, az csak egy fórumon feltűnt elmélet, amelynek azonban leledzik valóságalapja... Spoileres fejtegetés a tovább mögött.

Az IMdB.com oldal a legnagyobb, legkomolyabb filmes adatbázis, amely, nem tévedés, 1990 óta működik! Valamennyi nagy film, de tévéfilmek, sőt, magyar filmek, sorozatok, rövidfilmek, alig vagy egyáltalán nem ismert színészek is kaphatnak saját oldalt. Nem valószínű, hogy a filmstúdiók emberei görnyednek a monitorok előtt és töltik fel a friss tartalmakat, de például ha adva van egy statiszta szerep, az azt alakító színész minden további nélküli érdekelt abban, hogy felkerüljön egy adott film adatlapjára. És ennek kapcsán már nem először bukkannak fel érdekes szerepek a soron következő Jurassic Park film kapcsán.

Néhány hónapja került fel Kevin Layne karakterszínész neve és szerepe: Submarine Pilot azaz tengeralattjáró vezető. A színész is megerősítette rajongói oldalaknak, hogy ezt a szerepet kellett játszania a filmben. Azóta tovább bővült a szereposztás, akad itt Evil Businessman (gonosz üzletember), Saudi Royals Auction Consultant (szaudi királyi aukciós tanácsadó!), tucatnyi zsoldos, néha csak simán, de egyesek mint Lockwood zsoldos szerepelnek a listán. De, nem írtam volna le mindezt, ha nem lenne még más információ...

jwbb.jpg

Innentől tényleg csak az olvasson tovább, akit nem zavar, HA esetleg tényleg valódi történetszálra derül fény!

Szóval, egy rajongói fórumon egy jól értesült informátor árulta el a következőket: Benjamin Lockwood (James Cromwell) birtokán a film egy pontján, ha tippelnem kellene, a második felében, egy aukciót tartanak, amelyen a kikiáltási tárgyak nem mások, mint élő dinoszauruszok! És e jelenet kapcsán árulta az informátor, hogy raptorok fognak rátámadni a birtokra és az aukció résztvevőire! A fentebb taglalt résztvevőkön túl ez magyarázza  azt, hogy a Lockwood birtokot megformáló díszletek között miért bukkantak fel ketrecbe zárt dinoszauruszok is. Az már csak a rajongók adaléka, hogy valószínűleg nem simán raptorok, hanem a nyáron a Universal stúdió által levédett Indoraptor nevű ragadozók is meg fognak jelenni a birtokon!

Egyenlőre ezek vannak, továbbra is nagy a titkolózás, az első előzetesre is még vélhetően 2 hónapot kell várnunk, de addig is ha érdekesebb fejlemény lát napvilágot, jelentkezem! Meg ha nem, akkor is ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6312869874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása