2017. május 01. 18:42 - Lord Picard

Jurassic World 2. - Spoileres dinoszaurusz fotók!

spoiler.jpg

Az alábbi bejegyzésben néhány kiszivárgott fotón vehetünk szemügyre pár dinoszauruszt, többek között egy újoncot is!

Kezdenek felgyorsulni az események a Jurassic World 2. részének kapcsán. Az elmúlt napokban néhány távolabbról készült kép után két, elképesztően közeli fotó is készült animatronikus dinoszauruszokról!

steg01.jpg

A Stegosaurusok Az elveszett világban jelentek meg először (igaz, még a Jurassic Park esetén az első tervek szerint a beteg Triceratops helyett Stego-t láttunk volna), majd a 3. és 4. részben is szerepeltek, és, a folytatásból sem maradhat ki.

steg02.jpg

Ez a példány nem tűnik túl boldognak, vélhetően a fogság miatt. Ezek a képek tovább erősítik Az elveszett világ utánérzést.

A hagyományokhoz mérten, a folytatásban is láthatunk eddig még nem látott faj(oka)t, az alábbi fotón pedig alaposan szemügyre is vehetjük ezt a példányt, amelyet 1983-ban fedeztek fel, írtak le először: ez egy Stygimoloch. A Pachycephalosaurus családjába tartozó, annál valamivel kisebb faj impozáns szarvaival tűnik ki a család többi tagja közül. Jack Horner paleontológus véleménye szerint a Stygi a Pachycephalosaurus fiatal formája lehet, de ezt az elméletet még nem tudták alátámasztani.

stig.jpg

A ponyva alatt feltehetően egy Ankylosaurus bújik meg:

ankylo.jpg

Tehát, máris számos fajról tudjuk biztosan, hogy szerepelni fog a filmben: Ankylosaurus, Apatosaurus, Dilophosaurus, Stegosaurus, Stygimoloch és Tyrannosaurus rex. A raptorok visszatérését is biztosra vehetjük, ahogyan egy nagyobb vízi szaurusz, feltehetően az előző részben látott Mosasaurus felbukkanása is biztosra vehető. A feszült várakozás pedig tovább folytatódik...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7312471963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása