2017. június 12. 22:10 - Lord Picard

Jurassic World 2. - Hírek, érdekességek

spoiler.jpg

Eltelt újabb, bő egy hónap utolsó jelentkezésem óta, a munka mellett sajnos kevésbé tudtam foglalkozni az oldallal, új beszerzésekkel (azért akad valami, elméletileg hamarosan tudok is jelentkezni jobb minőségű képekkel).

Május végén Az elveszett világ: Jurassic Park betöltötte a 20-at, míg tegnap a Jurassic Park a 24. és a Jurassic World a 2. évfordulóját töltötte. Természetesen, az élet nem állt le a forgatáson sem, május végén a stáb befejezte az angliai forgatást, és ha minden jól megy, a holnapi napon már Hawaii-on forog a kamera.

Addig is, néhány izgalmas kép, kezdve a legizgalmasabbal, a tovább mögött...

Mint azt már én is hírül adtam, meg minden, magára adó filmes oldal és blog, Jeff Goldblum visszatér, hogy az első két film után harmadjára öltse magára Dr. Ian Malcolm figuráját, de, az első hivatalos (?) fotón, nem a megszokott színvilágú szerelésében láthatjuk a matematikust:

 jw2ian.jpg

Az angliai forgatást lezárandó, a stáb egy kis bulit rendezett a londoni Természettudományi Múzeumban, melyen az egybe gyűlt stábtagoknak egy videót is levetítettek, amelyen a forgatást pillanatait örökítették meg. És, talán kiszivárgott a cím is? A 2-es a logóban, erősen emlékeztet a Jurassic Park harmadik részének a számjelölésére, de biztos vagyok benne, egy alcímmel minimum megtoldják a film címét.

 jw2logo.jpg

Hawaii-on az alábbi bunkerképződményeket építettek meg, hogy a stáb már kényelmesen forgathasson körülöttük. Az építészeti stílus egyértelműen a Jurassic Park-ot idézi.

 jw2bunki.jpg

Egy ismerős jármű is feltűnt a szigeten: ezt a gyrosphere-t (pörgőgömböt) is most fotózták le Hawaii-on, azaz bizonyosan valami akcióban is lesz része a gömbnek. Talán a bunkerek valamelyike a garázsuk lesz?

 jw2gyro.jpg

Májusban Las Vegas-ban zajlott a Licensing Expo (amely a leendő üzleti partnerek becsalogatását hivatott szolgálni), és természetesen a Jurassic World //. is képviseltette magát. Ugyan, a felhasznált marketing anyagok a Jurassic World újrahasznosított anyagai, de amint az a függő molinókon is látható, sötétebb, vörösesebbek lettek a képek, itt-ott mintha parázs is feltűnne rajtuk. Talán köze van az Isla Nublaron nyugvó tűzhányóhoz? A szlogen is talán lelepleződött: Life finds a way azaz Az élet utat tör magának, Ian Malcolm legendás szövege.

jw2vegas2.JPG

jw2vegas.jpg

jw2vegas3.JPG

A dinós fotók óta jóval kevesebb, izgalmasabb kép kerül napvilágra, a rajongói oldalak is befogadták a Universal kérését, illetve valószínűleg a biztonságra is jobban odafigyelnek, de természetesen, amint akad valami, szólok ;) Ha izgalmasabb, nem várok egy hónapot se vele ;) És, bBoldog Jurassic June-t mindenkinek! :) 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3512588529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása