2017. április 11. 19:17 - Lord Picard

Jurassic World 2. - Spoileres fotók érkeztek!

spoiler.jpg

Az elmúlt napokban, hetekben újabb izgalmas fényképekkel jelentkeztek a forgatási helyszínre kilátogató rajongók. Ugyanakkor, a film készítői sem feledkeztek meg a rajongókról és egy hatalmas visszatérőt is bejelentettek. Spoileres fotókkal és információkkal a tovább mögött folytatom... 

Az angliai forgatási helyszínen lázasan folytatódik a munka a titokzatos vidéki kúria díszletein. A lépcsősor mellett az épület homlokzata is lassan alakot ölt. 

mansion.JPG

Azonban nem csak maga a kúria, hanem a valószínűleg hozzátartozó bejárati kaput is felállították, az pedig, hogy megépítették, arra utal, hogy jelentősebb jelenetet forgatásának lesz helyszíne. A kapu alakja erősen emlékeztet a Jurassic Park kapujára, ami szintén nem lehet véletlen, vélhetően a néhai John Hammond birtokát őrzi. 

gate02.JPG

gate01.JPG

Ugyancsak Angliában az alábbi járműveket kapták lencsevégre:

truck2.JPG

Megkockáztatom, a feje tetejére állt autó és a televíziós közvetítőkocsi arra utal, minimum egy szárazföldi incidensre sor kerül a filmben. Ilyet eddig csak a második részben, Az elveszett világban láthattunk, melyet kicsit megidéz a fellógatott helikopter is.

Valamint az alábbi járművek is a második részt idézik, melyből az egyik bizonyosan dinoszauruszok szállítására lett kitalálva, és méretét tekintve nem Composognathus-t, hanem Tyrannosaurus rex méretű állatot szállíthatnának vele:

truck.JPG

Egy nyitva hagyott ajtó is sokat segíthet abban, hogy belássunk a kulisszák mögé: egy Dilophosaurus és egy Apatosaurus-szerű dinómodell bukkan fel az ajtón túl. Míg utóbbi jól kidolgozott, élethű darabnak tűnik, vélhetően egy fiatal példány, addig a Dilophosaurus nem a megszokott, Stan Winston színvonalú dinoszaurusz, de talán csak kiállítási tárgyként fog funkcionálni, ha egyáltalán benne lesz a filmben.

dinos.JPG

Hawaii-on is mozgás van (a tervek szerint ott május vége felé forgatnak), az előző részből jól megismert Indominus kifutót (melyet a Jurassic World forgatása után nem bontottak el, hanem turisztikai látványosságként látogathatóvá tettek) elkezdték felújítani. Hogy ez összefüggésbe hozható azzal, hogy forgatni is fognak itt, vagy csupán az épületet akarják megóvni a turistáknak, az még most nem tudható.

hawaii2.JPG

Ugyanakkor, az alábbi díszletet is elkezdték építeni a trópusi szigeten, melyről jelenlegi állapotban, nehéz lenne megmondani, mi is lenne, talán egy szállítókonténer? Vagy az egysínű vasút egy pályaszakasza? Még csak találgatni tudunk.

hawaii.JPG

És a végére tartogattam egy twitteres "bejelentést" egy régi ismerős visszatéréséről:

twitter.JPG

Egy twitter felhasználó, Kevin Rodenhofer II osztotta meg ezt a képet, melyen szundikáló kislánya látható, egy plüss Tyrannosaurus-t szorongatva. Az apuka kérdése az volt a rendező J.A. Bayona, a főszereplő Bryce Dallas Howard és a forgatókönyvért is felelő producer, Colin Trevorrow irányába: "Meg tudnátok erősíteni vagy cáfolni, hogy Rexy szerepelni fog a JW2-ben?" Rexy néven a rajongók az első rész hősét illetik, aki megmentette a főhősöket a Jurassic World-ben is. Trevorrow lépett elő a válasszal: "Megerősítem. Mond el neki, ha felébredt." Úgyhogy készülhetünk Rexy harmadik filmes felbukkanására is, elvégre is ő Isla Nublar királynője!

Remélhetőleg hamarosan ismét izgalmas fotókkal tudok majd szolgálni a forgatást illetően! Addig is, a dinóerő legyen veletek! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5912417923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása