2023. december 08. 08:18 - Lord Picard

Jurassic Park: Survival - Játékbejelentő előzetes

Az éjjel megrendezésre kerülő Game Awards 2023 alatt debütált egy új FPS játék, a Jurassic Park: Survival előzetese, amely egy nagyon izgalmas játékot sejtet... Lássuk is a csodás előzetest:

Kezdjük egy kicsit messzebbről: a rajongóknak egészen mélyre kell ásnia, de nem először olvashatjuk a Jurassic Park: Survival címet, egy 2001-ben tervezett, de soha el nem készült akciójáték viselte volna már ezt a címet, de a harmadik rész körüli hercehurca áldozatául esett a játék.

img_20231208_081048.jpg

A Game Awards 2023 díjátadón debütált előzetes a Jurassic Park legendás helyszíneit és jeleneteit idézi meg, míg láthatjuk a játék főszereplőjét, a teljesen új karaktert, Dr. Maya Joshit menekülni a park veszélyesebbnél veszélyesebb állatai elől menekülni.

1_syrtxbf.jpeg

A már-már élőnek ható jelenetek valószínűleg az átvezető videókból került összeállításra és/vagy kifejezetten csak az előzetes kedvéért idézik meg a snittek a film fontos helyszíneit és eseményeit, de az előzetes végén már láthatunk némi alpha gameplayt is. Az egyelőre még nem derült ki, hogy a 2011-es Jurassic Park: The Game-hez hasonlóan ún. "point 'n click" típusú játékot kapunk, vagy Joshi karakterét teljesen szabadon irányíthatjuk, és bejárhatjuk vele a Nublar-sziget rejtekeit. 

img_20231208_081133.jpg

A játék még a Saber Interactive (a Witcher 3 és több Halo játék kötődik a nevükhöz) és természetesen a Universal és Amblin fejlesztése alatt áll, megjelenési dátum sem ismert, de az már igen, hogy a belső nézetes, FPS játék Playstation 5, Xbox Series S/X és PC tulajdonosok számára lesz elérhető. Vannak még túlélők...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7918276353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása