2023. július 23. 18:25 - Lord Picard

építsd fel! - LEGO 76961 Látogatóközpont: T-Rex és raptortámadás

A harmincadik évfordulóra a Jurassic-franchise-al régóta jó kapcsolatot ápoló LEGO is készült, összesen öt darab szettel. A leginkább várt darab a rajongók körében alighanem a Látogatóközpont volt, amely 693 építőelemével nem számít éppenséggel kicsinek, de messze van a gyűjtői UCS szettek több ezres elemszámától - talán egyszer megkapjuk majd a még filmhűbb gyűjtői verziót, de azt hiszem ez a kiadás is megmelengeti a rajongók szívét.

Sajnos nincs kapacitásom arra, hogy a LEGO készleteket is gyűjtsem és így bemutathassam, így a bejelentéseken kívül túl sok figyelmet nem kapnak a LEGO-k, ezért is hálás vagyok az építsd fel! csatornának avagy Zolinak, hogy megengedte, hogy videóját a blogon keresztül is terjesszem, igazán hangulatos, építős bemutató erről a remek szettről

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4518176481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása