2023. február 21. 19:23 - Lord Picard

Borostyán Dilopho Díjátadó - A győztesek

Vasárnap került megrendezésre a Borostyán Dilopho Díjátadó, jóbarátom, Sanyi Jurassic-tematikájú csatornáján, a Jurassic Lore Hungary-n. Egyedülálló módon, a rajongók szavazhatták meg 2022 legjobb, vagy épp legrosszabb, dinoszauruszokkal kapcsolatos tartalmait. 

A kategóriák jelöltjeit és győzteseit pedig olyan népszerű, magyar videósok segítségével osztotta ki Jurassic Lore Hungary, mint Prehistoric Lexikon, Dínók, Meg Minden, Primevalboy és Fekete Dani, a Pangea TV alapítója, valamint star book és Sanyi podcast-es társa, Norman. És, rendkívül megtisztelő módon, két kategóriában is a Jurassic Hungary azaz én jelenthettem be a győzteseket.

borostyan_dilopho_dijatado.png

Örömteli látni, hogy végre idehaza is egyre több tartalomgyártó fordítja figyelő tekintetét a Jurassic-franchise-ra, de nem csak a filmekre, hanem a paleontológiára és dinoszauruszok kapcsán is most már rengeteg minőségi tartalom készül.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr818055240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása