2023. február 14. 20:36 - Lord Picard

Elindult a SkyShowtime, elérkezett a Világuralom ideje

skyshowtime_1.jpg

A mai napon elindult a legújabb streaming szolgáltatás Magyarországon, a SkyShowtime! Érdemes ellátogatni az oldalra és tájékozódni, hiszen azok, akik április 11-ig előfizetnek, örökre, de legalábbis addig, amíg nem mondják le az előfizetést, 990 Ft-ot kell fizessenek, havonta - vagy legalábbis a mindenkori havi díj felét. A SkyShowtime-on megtalálhatjuk többek között a tavalyi év slágerfilmjét, a Top Gun: Maverick-et, a nagysikerű sorozatot, a Yellowstone-t és annak spinoff-jait, de az Indiana Jones-filmeket, vagy egy kivétellel az összes Star Trek mozifilmet és a legendás Star Trek: Az új nemzedék sorozatot is élvezhetjük, sőtt, az egyik legújabb szériát, a Különös új világot is élvezhetjük, ráadásul magyar szinkronnal. Természetesen a blog szempontjából a legrelevánsabb tartalom a Jurassic World: Világuralom: mivel a film sajnos nem jelent meg idehaza sem DVD, sem Blu-ray formátumban, csak online lehetett eddig megvásárolni különböző szolgáltatóknál, de most a havidíjért cserébe elérhető, igaz, csak a mozi változat. 

sky_1.jpg

A kínálatban megtalálhatjuk a Jurassic Park-trilógiát is, viszont a Jurassic World-trilógia középső darabja, a Bukott birodalom egyelőre hiányzik (valószínűleg még korábban, meghatározott időre került egy másik platform kínálatába, mely még nem járt le), és azért a Krétakori táborra ne számítsunk ezen a platformon, de mivel a szolgáltatás egyik alappillére a Universal stúdió, remélhetőleg ezek a filmek örökké a kínálat részét fogják képezni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2218049718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása