2022. november 22. 20:05 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Strike 'N Roar Giganotosaurus

Végre hozzánk is megérkezett a Jurassic World: Világuralom "rosszfiújának", a Giganotosaurus-sznak a figurája. Ugyan ez a kiadás a várakozásokat nem teljesítette maradéktalanul, azért bőven a rajongók polcán a helye, részletek a tovább mögött.

Tovább
Szólj hozzá!
2022. november 17. 08:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond the Gates szezonzáró és újabb információk

Megérkezett a Beyond the Gates idei utolsó epizódja, amelynek központi témája, nem meglepő módon, a korábban már egy csomagolás képen lelepleződött szett. A tovább mögött azonban még akad pár új információ a jövő évi figurákról, köztük egy olyanról, amelynek újrakiadására régóta vártak, és végre új…

Tovább
6 komment
2022. november 15. 20:15 - Lord Picard

Jurassic World: Krétakori tábor - Rejtett kaland

A mai napon debütált a Jurassic World: Krétakori tábor animációs sorozat különkiadása, a Rejtett kaland, amely egy izgalmas, interaktív történet a népszerű animációs sorozat "díszletei" között, régi és új szereplőkkel. Az epizódról bővebben a szokott módon, a tovább mögött.

Tovább
2 komment
2022. november 07. 21:57 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírcsemege - Jurassic World 4-5? Jön a SkyShowtime!

Mai bejegyzésem, régóta először, ismét több mindenről fog szólni, csemegézek a legfrissebb hírekből, így szó lesz arról, hogy mi a helyzet a franchise folytatásával, hol lehet már és majd megtekinteni legálisan is magyar nyelven a Világuralmat és egy új, jövő évi Mattel szettről is érkezett hír,…

Tovább
2 komment
2022. november 06. 20:15 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Maisie & Velociraptor 'Beta'

Habár a bejegyzés címe szokás szerint maga a bemutatandó figura-figuraszett, a Világuralomhoz készült újabb főszereplős készlethez ezúttal valójában két őslény figurája jár, a tovább mögött ezt a szettet mutatom be jobban.

Tovább
Szólj hozzá!
2022. november 01. 22:39 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb fotók a 2023-as figurákról

Újabb adagnyi termékfotó érkezett a jövőre bemutatkozó Dino Trackers játékvonalról, valamint - egy kis hiánypótlás - az októberi Beyond The Gates keretein belül leleplezett két új figuráról is találni friss információt a tovább mögött, és egy új Legacy szettről is.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása