2022. szeptember 22. 23:00 - Lord Picard

Egymilliárdos Világuralom: $1 000 816 398

milliard_1.jpg

Végre elérte a Jurassic World: Világuralom a mérföldkőnek számító 1 milliárd dolláros bevételt, ezzel pedig a filmtörténelem 49. alkotása lett, amely átlépte ezt a határt. Ugyan lassabban sikerült ez a bravúr, és el is maradt a két korábbi Jurassic World-film teljesítményétől ez az eredmény. Ahogy egy korábbi bejegyzésemben is említettem, ezzel az eredménnyel pedig még biztosabb a Jurassic-franchise példátlan teljesítménye: egyetlen másik filmszéria sem mondhatja el magáról, hogy filmjei átlagosan 1 milliárd dolláros bevételt értek el, a Jurassic-filmek viszont összesen 6.004.481.556 dollár bevételt hoztak - csak a mozikban! Nem mellesleg a Világuralom így az elmúlt 365 nap harmadik filmje, amely átlépte a milliárdos küszöböt és a második, amely 2022-ben került bemutatásra. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9217937754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2022.09.27. 15:08:41

Azt hiszem, hogy láttam, hogy terveznek negyedik JW filmet is, méghozzá "Extinction" alcímmel...

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2022.09.27. 18:26:13

@Kibernetika: Korábban a Jurassic Park 3-nál volt ilyen címtervezet is és ez természetesen a rajongók között a World-filmeknél is előkerült, de nem volt valós, azért a Universal ezt már kommunikálta volna, ha készülőben lenne egy újabb film. Szerintem most egy kicsit pihentetik az élőszereplős részeket.

Kibernetika 2022.09.29. 17:10:10

@Lord Picard: Én úgy láttam, mintha lett volna interjú is ezzel kapcsolatban. Egyébként most csak leírnám röviden, hogy mi lenne róla a véleményem.

Hogy ha abban a negyedikben mondjuk mutatnák világszintűbben is, a dínók és emberek egymás mellett megférését is, az akár kielégítheti egy kicsit azokat is, akik a harmadikból többet vártak ettől a száltól (nekem egyébként nem igazán volt vele bajom, csak a közvéleménynek...). És egyáltalán kárpótolna kb minden nézőt, aki "úgy általában" nem volt elégedett a harmadikkal (amiről meg korábban azt mondták, hogy "biztos kárpótolja azokat, akik nem voltak elégedettek a másodikkal"...). És egy epikus (akár katarzisos) lezárás lenne (mint mondjuk a Bosszúállók tetralógiának a Végjáték... szerintem kb ahhoz hasonlíthatnám, márcsak azért is mert tetralógia...).

Én egyébként nem vártam/várom el, hogy "mindenképp" legyen, többnyire a rajongókat (akik nem voltak elégedettek a harmadikkal) szeretném ha kielégíthetné...

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2022.09.29. 21:07:23

@Kibernetika: Azt én is remélem és gondolom is, hogy mindenképp lesz folytatás, ez most a franchise-filmek korában a Universal egyik ékköve (és a Halálos iramban hamarosan véget ér), szóval biztosan terveznek még ezt azt. Remélem lesz sorozat is, élőszereplős, de ha folytatnánk is azt, amit a három World-film elkezdett. Meglátjuk, mit főznek ki, én is elégedett voltam a Világuralommal, de én mindig szívesen fogadok új tartalmakat.

Kibernetika 2022.10.06. 23:30:06

Egyébként ha lesz folytatás, akkor én is szivesen látnék többekközött Spinosaurust. (illetve nem tudom, hogy volt-e még olyan faj, ami nem szerepelt a szériában, de ha van akkor abból is jöhet)
Illetve Carnotaurust is (ami a második és harmadik JW-ben szerepelt 1-2 jelenetben, de több is lehetne...). Gyerekkoromban a(z általam nagyon szeretett) Dínó c. Disney animációs filmben láttam először (úgyhogy nosztalgikus is), és a mai napig az egyik kedvenc dínóm...

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2022.10.08. 18:20:12

@Kibernetika: Spinosaurus-szt én is szívesen néznék, de Carno is jöhetne több, valamint Allosaurus. Biztosan előbb-utóbb lesz folytatás, és biztosan lesz valami raptor, és persze T. rex, de azt hiszem Blue-t és Rexy-t sajnos itt az ideje, hogy nyudíjazzák.
süti beállítások módosítása