2022. január 31. 18:53 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Téli olimpia 2022 TV Spot #3

Ahogy az előre volt jelezve, a mai napon debütált a harmadik, a pekingi téli olimpia és a Jurassic World: Világuralom keresztpromóció új videója, részletek a tovább mögött!

Először a kétszeres olimpiai bajnok alpesi-síző Mikaela Shiffrin-nel készített promót láthattuk, ahol Rexy és Blue kerültek reflektorfénybe, a második alkalommal az olimpiai bronzérmes, háromszoros világbajnok műkorcsolyázó, Nathan Chen "találkozott" egy Parasaurolophus csordával. 

A most debütált reklámban a háromszoros olimpiai bajnok snowboard-os Shaun White egy különleges néző előtt, egy csodaszép Apatosaurus előtt deszkázhatott. A rajongói visszajelzések alapján, és erről ezen sorok írója sem vélekedik másképp, a legszebben meganimált dinoszaurusz a hatalmas növényevő ezekből a reklámokból.

Az NBC Universal az első reklám kapcsán megjelentetett sajtóközleménye alapján a mai dátum ismert is volt, a pénteken bemutatott TV spot dátuma viszont nem volt feltüntetve, de február harmadikára és negyedikére is ígértek új videót - és az NBC hivatalos, olimpiához készített reklámfotón hogy hogy nem, az öt sportolóból már hárman szerepeltek a Jurassic World: Világuralom kapcsán is készített videókban, így valószínűleg a két hölgyet is láthatjuk a csütörtökön és pénteken debütáló reklámokban.

olympic.png
A Pekingben pénteken kezdődő 2022-es téli olimpián hazánkat 14 sportoló képviselheti, a Jurassic World: Világuralom dinoszauruszai pedig június 9-étől dübörögnek be a magyar mozikba. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4117012270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása