2020. június 25. 18:27 - Lord Picard

Jurassic Park Dennis Nedry - Exkluzív akciófigura

Fél óra. Ennyi ideje volt a világ Jurassic-rajongóinak, hogy a Mattel és az Entertainment Earth közreműködésében érkező, elképesztően király díszdobozos, 3.75 inches Dennis Nedry figuráját megrendelhessék a tegnapi napon. Csak az azonnal fizető felhasználók tudták leadni rendelésüket, így sajnos sokan mások mellett, én is lemaradtam róla. Csalódottságom okán is, most akkor inkább csak egy egyszerű bejegyzéssel emlékszek meg a kiadásról - nagyon úgy fest ugyanis, hogy ilyen formában, ilyen kiszereléssel ez a figura többé már nem lesz kapható. Persze, teljesen meglepő módon, az eBay-en máris tovább értékesítenék a tegnapi vásárlók a figurát... Szóval, volt egy ilyen, hangot és fényt kiadó figura isa  Mattel Jurassic-kínálatában, a szuper-szerencséseknek és most, a gazdagoknak:

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6215913370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2020.06.25. 22:37:13

@Lord Picard: Ah-ah-ah, nem mondtad ki a varázsigét!

Anak 2020.06.26. 13:30:53

Nagyon szép csomagolású figura, de Nedry arca jobban hasonlít egy jóllakott ovódáséra, mint Wayne Knightéra. A pitére ként borotvahab eszelősen jó, a legjobb részlet.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2020.06.26. 19:40:23

@Anak: Hm, nekem azért átjön a színész arca, a Kenner figuránál biztosan jobban :D Igen, a kis kiegészítők is nagyon jópofák, ha már ezzel a csomagolással soha többet nem lesz, reméljük a kiegészítők majd maradnak egy későbbi alap kiszerelésben.
süti beállítások módosítása