2020. március 14. 20:24 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Dominion - Forgatási hírek #5

news5.jpg

Újabb fotók érkeztek az angliai külsős forgatási helyszínről, ahol a napokban még forgatták a Jurassic World: Dominion-t, viszont mostanra, nem meglepő módon, felfüggesztették a forgatást... Részletek a tovább mögött.

Az angliai Hawley melletti erdőségben kialakított autós moziról már korábban is kerültek ki lesifotók, az újabb felvételek itt tekinthetőek meg, köszönhetően RaptorChaser17-nek, angliai rajongótársunknak:

Úgy fest a filmben az Amerikai Hal- és Vadvédelmi Szolgálatnak is lesz tennivalója, ráadásul a képek alapján a szervezet jelvényét is újragondolták, vagy azért, hogy direkt ne hasonlítson az eredetire túlzottan, vagy az eseteges medve alak mellett egy Pteranodon lenne? Az biztos, hogy nem kacsa, mint az eredeti jelvényen.

insignia.jpg

És, sajnos egyelőre egy ideig újabb fotók nem is várhatóak, mivel a Universal bejelentette, a koronavírus okozta pandémia miatti elővigyázatosságból és a stáb egészségének biztonsága érdekében, felfüggesztették a Jurassic World: Dominion forgatását. A hivatalos közlemény:

Universal Pictures’ live-action feature productions will ramp down and go on hiatus beginning this weekend. The studio continues to monitor the situation closely and will make a determination on when to restart production in the coming weeks.

Egyelőre a bemutatódátum (2021. június 11.) nincs veszélyben, de sajnos elég valószínű, hogy nem 2-4 hétre állt le a produkció, ráadásul mivel legutoljára az Egyesült Államokban ütötte fel a fejét a járvány, így ott is fogják utoljára feloldani a vesztegzárakat, az utazási tilalmakat, így jóval valószínűbb, sajnos, hogy nyárig már nem fog folytatódni a forgatás, és így a bemutatódátum is tarthatatlan lesz. Beszédes, hogy a Universal már korábban döntött arról, hogy az idén májusban bemutatni tervezett Halálos iramban 9. részének premierjét egy(!) évvel, jövő áprilisra halasztották. 

Nem csak a Jurassic World harmadik részét, egész Hollywood-ot megbénította a világjárvány, sorra függesztik fel a forgatásokat szerte a világban, legyen szó filmekről vagy sorozatokról, és az élő közönség előtt felvett műsorok adásait is vagy felfüggesztik, vagy közönség nélkül veszik fel, de a sport eseményekre gyakorolt hatás is jól ismert azt hiszem mindenki számára.

 parks.jpg

Ahogyan szerte a világban a nagy szórakoztatóparkokat, úgy a Universal Studios parkjait (Hollywood, Orlando, Japán) is már bezárták, egyedül a szingapúri park tart még nyitva, ahol folyamatos fertőtlenítés és ellenőrzés mellett még látogathatóak a látványosságok. A vírus miatt már a Jurassic World Live Tour két eseményét törölték az Egyesült Államokban, legközelebb csak négy hét múlva folytatódhat a körút, ha enyhülnek a korlátozások.

A COVID-19 nem csak a mi, az egész világ ritmusát, életmódját befolyásolja, reméljük mihamarabb visszatérhet az élet a régi kerékvágásba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7815521268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása