2020. február 04. 20:57 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Lego - A 2020-as készletek

lego202_1.jpg

Nem csak a Mattel-nél, de a Lego-nál is folytatódik a Jurassic World termékvonal, ahogyan arra felhívta a figyelmemet lelkes rajongótársam, Anak is. A tovább mögött az idei négy új szettről olvasható néhány információ.

A Lego Jurassic World: Legend of Isla Nublar címet viselő, 13 részes animációs sorozat ugyan már kifutott, és nincs jele a folytatásnak (talán soha nem is volt róla szó), a Lego nyilvánvalóan nem hanyagolja el a Jurassic World jogokat, hiszen jövőre érkezik is az újabb mozifilm.

A készletek, amelyekről sajnos fotók még nem érkeztek, a múlt héten megrendezett nürnbergi játékkiállításon ejtettek pár szót a következő készletekről:

75939 – Dr. Wu’s Laboratory (Dr. Wu laboratóriuma) - $20

A legkisebb szett Dr. Henry Wu „konyhájába” enged betekintést, Dr. Wu és Owen minifigurájával, mellettük pedig egy kölyök Ankylosaurus és egy kölyök Triceratops-szal kap helyet, valamint tojások és laborfelszerelés. 

75940 – Gallimimus and Pteranodon Hunt (Gallimimus és Pteranodon vadászat) - $60

Egy-egy Galli és Pteranodon figura mellett Owen és egy parkbéli dolgozó lesz megtalálható ebben a szettben. Egy kék jármű (talán egy helikopter), egy drón és egy hálóvető lesz még a szett tartalma.

75941 – House of the Gyrospheres (A pörgőgömb állomás) - $100

Az új Lego szettek legnagyobb (és legdrágább) készletében egy pörgőgömb, Owen, Claire és utóbbi két unokaöccse, Zack és Gray kapnak helyet valamint egy alkalmazott. Oh, és majd elfelejtettem! Egy Indominus rex és egy felnőtt Ankylosaurus is! Ez a szett inkább a 2015-ös mozifilmet hivatott megidézni.

75942 – Land and Water Hunting (Vadászat földön és levegőben) - $30

Ebben a szettben egy kölyök és egy felnőtt Velociraptor, valamint két ember lesz kapható, ha tippelni kellene, az egyikük, meglepetésre maga Owen lesz! A hírek szerint járműként egy hidroplán és egy quad lesz még a készletben.

Az információk alapján tehát három szett a Legend of Isla Nublar-on, egy szett a Jurassic World-ön alapszik, eddig úgy fest, az idei új animációs sorozat, a Camp Cretaceous nem kap külön szettet, vagy azokat év második felére tartogatják.

Leírások alapján viszont több korábbi szett elemei is visszatérőnek tűnnek. A minifigurák egyértelműen, de például a 75940-es készletben leírt kék jármű, drón és hálóvető is ismerősen cseng, a 75934-es, rajzfilmsorozaton alapuló sorozatban pl. már volt egy kék színű, drón kialakítású jármű, a 75929-es szett pedig egy elhagyott pörgőgömb állomást foglalt magába, de a 10756-os szettben található mini helikopter is talán a 75940-es szettben leírt jármű lesz.

Bő egy hónap múlva egyébként a Lego hazai rajongói egész biztosan örvendetes megjelenést fognak kapni, ha minden igaz!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6215459072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2020.02.04. 23:25:04

"Bő egy hónap múlva egyébként a Lego hazai rajongói egész biztosan örvendetes megjelenést fognak kapni, ha minden igaz!"
Te tudsz valamit, ez JW legós meglepi vagy csak simán legós? Vagy félreértek valamit és a fenti készletek szokásos február végi new yorki toy faires leleplezésére gondolsz?

Egyébként köszi, hogy megemlékeztél rólam.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2020.02.05. 19:22:44

@Anak: Természetesen Lego Jurassic World-ről lesz szó :) Igaz, még hátravan a New York Toy Fair is, de ez a hír nem kapcsolódik hozzá :)
süti beállítások módosítása