2019. július 11. 10:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Amber Collection

amber_1.jpg

Egy hét múlva, jövő csütörtökön veszi kezdetét az év legnagyobb geek-eseménye, a San Diego Comic Con. A kezdetben képregény fesztiválnak induló eseményen ma már a legnagyobb visszhangot kapó események a különböző filmes és sorozatos panelek, valamint az ezekhez kapcsolódó termékek bemutatása. A Mattel idén ezen az eseményen teszi elérhetővé, csak a látogatók számára, John Hammond akciófiguráját, bár az általános felháborodás hatására nincs kizárva, hogy később szélesebb körben elérhetővé teszik a figurát. Addig is viszont lehet, hogy egy új játékvonalukról fogunk bővebb információt kapni a Comic Con-on: az Amber Collection-ről a tovább mögött.

Az Amber Collection (azaz borostyán kollekció) elnevezés is csak most vált ismerté, de három figurát már a tavalyi Comic Con-on bemutattak:

66407895_10220604896971867_2512127140229545984_n.jpg

Az alap játékvonalon eddig megjelent dinoszauruszok nagy többsége és az emberek is 1:18-as méretarányúak, az emberek 3.75 inch magasságúak voltak, az új, gyűjtőknek szánt játékvonalon azonban 6 inches figurák kerülnek kiadásra. Most két figuráról került elő 1-1 stock fotó és leírás:

Ian Malcolm

ianamber.jpg

Éld újra a nagyvásznon látott jeleneteket a Jurassic World Amber Collection-nal! Ez a gyűjtemény lefedi az egész Jurassic-franchise-t, a gyűjthető, alaposan kidolgozott akciófigurák autentikus díszítéssel és apró részletekkel kerültek kidolgozásra. Dr. Ian Malcolm akciófiguráját az eredeti Jurassic Park film ihlette, és nem csak az ő szellemiségét, szarkazmusát, hanem a természet iránti mély tiszteletet is megjeleníti a figura. A körülbelül 6.5 inch (kb. 16,5 cm) magas figura mellett a készlet tartalmaz egy tartó állványt, talapzattal, egy extra pár kézfejet, hogy a fáklyát vagy egy vizes poharat tarthasson a figura. Vidd haza a Jurassic Park izgalmát ezzel a Dr. Ian Malcolm figurával! Gyűjtsd össze az összes figurát az Amber Collection-ből!

Velociraptor

raptoramber.jpg

Éld újra a nagyvásznon látott jeleneteket a Jurassic World Amber Collection-nal! Ez a gyűjtemény lefedi az egész Jurassic-franchise-t, a gyűjthető, alaposan kidolgozott akciófigurák autentikus díszítéssel és apró részletekkel kerültek kidolgozásra. A Velociraptor akciófiguráját az eredeti Jurassic Park ihlette, és nem csak agresszív megjelenését, hanem intelligens tulajdonságait is megragadja. A körülbelül 6.5 inch (kb. 16,5 cm) magas figurához tartozik egy tartó állvány valamint talapzat. Vidd haza a Jurassic Park izgalmát ezzel a Velociraptor figurával! Gyűjtsd össze az összes figurát az Amber Collection-ből!

Az egy kaptafára készült leírásokból azért kiderül, hogy Ian figurájának egyik vagy mindkét kézfeje cserélhető lesz, attól függően, hogy a fáklyát vagy egy vizespoharat akarunk a kezébe adni, tehát további kiegészítő is kapunk majd. A több ponton is mozgatható figuráknál, főképp Ian figurájánál, a könyök résznél vékonynak tűnik a műanyag, de a tavaly bemutatott példánynál ilyen probléma nem észlelhető, remélhetőleg csak a fotózásnál volt rossz a szög. A Velocirapor figurájánál pedig az figyelhető meg, a tavalyi, Blue-ról készült fotóval összehasonítva, hogy a Mattel-nél úgy döntöttek, a farok rész nem lesz több ponton mozgatható, azt hiszem ezért nem is annyira nagy kár. Remélhetőleg a festésben nem lesz változás, ugyanis nagyszerűen sikerült a Jurassic Park eredeti raptorjainak a színsémáját összeállítani.

l5bple1_1.jpg

Idén januárban már itt a blogon is bemutattam azt a kiszivárgott képet, amely ezen játékvonal néhány dinoszauruszának és csomagolásának a látványtervét mutatta be. A látványterven látható arany/borostyán szín alapján is valószínűsíthető, hogy valódi látványtervekkel kerültek akkor elő, és ez alapján még legalább lesz egy harmadik Velociraptor, amely Az elveszett világ alapján készül, valamint egy Dilophosaurus és egy Stygimoloch figura is. Nagyobb termetű dinoszauruszról még nincs hír, ahogyan az egész játékvonal árazásáról sem. Attól, az idei évből kiindulva, nem tartok, hogy ezen figurák a hazai boltokban sok helyet foglalnának el a polcokon…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9914937090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása