2019. február 14. 19:38 - Lord Picard

A NY Toy Fair '19 elé *Frissítve*

nytoyfair.jpg

A tavalyi évhez hasonlóan, a játékgyártók legnagyobb rendezvényére, az idei New York Toy Fair-re is, az ígéretek szerint, a Mattel számos új, Jurassic World-ös terméket fog bemutatni. A szombattól jövő hét keddig tartó eseményről, az interneten megjelent fotók alapján, én is igyekszek számot adni. Első lépésként ezt a képet osztom meg, amelyet a Mattel Jurassic World játékokra fókuszáló Instagram fiókján keresztül tettek közzé, részletek a tovább mögött:

brachi.jpg

Igen, a cég idei legnagyobb dobása látható a háttérben: a Brachiosaurus! A teljes játékvonalon végig gyűrűző 1:18-as méretarányban készülő figuráról annyit már most meg lehet állapítani, hogy több ponton mozgatható lesz, ahogy azt már megszokhattuk a Mattel-től, emellett pedig a színskála láthatóan az első film roppant dinoszauruszát idézi meg. 

A remek hírhez/képhez sajnos keserű szájíz jár... Írtam pár órával ezelőtt. Azóta viszont Britt Shots, a Mattel marketing igazgatója pontosította az információkat. Korábban arról volt szó, a Brachiosaurus Legacy figura lesz az Egyesült Államokban, kizárólag a Target üzletláncnál - ez nem változott, de az USA-n kívül az alap, Dino Rivals vonalon fogják megjelentetni a Brachiosaurus-t, így a világ minden táján, nálunk is kapható lesz ez a lenyűgözőnek tűnő, óriási figura! 

Ha újabb fotók, részletek derülnek ki, frissítem ezt a posztot, vagy egy újabb bejegyzésben számolok be róla! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6714627670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2019.02.15. 16:11:46

A játékkiállítás apropóján megjöttek a képek az idei Lego JW készletekről is. Igen érdekes irány, nem erre számítottam.
süti beállítások módosítása