2018. szeptember 21. 23:17 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - Bontonfilm megjelenések

bontonfilm_3.jpg

A Jurassic World: Bukott birodalom történetét a remek mozis szereplését követően immáron hamarosan az otthonunkban is átélhetjük, hála a Bontonfilm Magyarországnak, amely ezúttal is elkényezteti a Jurassic-rajongókat! A tovább mögött a DVDNews bejegyzése alapján a magyar megjelenés specifikációi és a megjelenés dátuma is megtekinthető!

Amióta hazánkban is megjelentek az első Blu-ray kiadványok is, a külföldi jogtulajdonosok révén is a rajongókat az új formátum felé terelték, többek között azzal a húzással, hogy a bővebb extra tartalomért már a Blu-ray kiadványt kellett megvásárolni egy-egy címből, de olyan is többször előfordult, hogy a bővített változatok már csak kék lemezen jelentek meg. E tendenciával szembemenve a Bontonfilm egy olyan DVD kiadással örvendeztet meg minket, amelyhez foghatót eddig nem is találtam a nemzetközi piacon a Bukott birodalom kapcsán! A kiadványok specifikációit a DVDNews bejegyzéséből vettem át!

Szinopszis:

Három éve annak, hogy a Jurassic World bezárt, miután a park és luxusüdülőhely dinoszauruszai elszabadultak: a szigeten azóta nincsenek emberek, az őslények átvették az uralmat a dzsungelben. Amikor az Isla Nublar szunnyadó vulkánja az ébredés jeleit mutatja, Owen (Chris Pratt) és Claire (Bryce Dallas Howard) visszatérnek a szigetre, hogy megmentsék a megmaradt dinókat a kipusztulástól. 
A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának J.A. Bayona (Árvaház, A lehetetlen, Szólít a szörny) által rendezett látványos és izgalmas új részében visszatérnek a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok, és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.

A kiadványokról bővebben:

01-dvd.jpg

02-dvd.jpg

Különösen szerencsések lehetünk e kiadással, hiszen külföldön is csak néhány helyen hirdették meg extra lemezzel a filmet, és általában a 4K-s változattal egybe csomagolva, ami nálunk ugyan nem jelenik meg, de az extra lemez nem vész el! Ezen a lemezen, mint látható lesz lentebb, olyan extra tartalmak lesznek, amelyek a Blu-ray és Blu-ray 3D változatokon sem lesznek elérhetőek, és kétlemezes DVD változatban egyenlőre nem is találtam jelét a külföldi piacokon!

03-bd.jpg

A kiadványok hagyományos, műanyagtokos változata mellett - a Bontonfilm jó szokásában bízva remélhetőleg belső borítókkal - három(!)-féle steelbook változatban is megvásárolható a Bukott birodalom Blu-ray + Blu-ray 3D változatában!

04-bd3d.jpg

A Bontonfilm töretlenül a rajongók kedvében jár a Jurassic-filmek kapcsán, és a lehető legtöbbet hozza ki a franchise életben tartásából. Egyenlőre sehol a világon nem jelentettek be olyan különleges, szobros változatot, mint három évvel ezelőtt a Jurassic World kapcsán, de biztos vagyok benne, ha később a Universal mégis előrukkolna ilyen változattal, azt a Bontonfilm is egész biztosan megpróbálja elhozni a piacunkra!

Mivel az Egyesült Államokban a héten vált megvásárolhatóvá a film fizikai adathordozón, mostanság számos, az extrák közt talált érdekes információ lát napvilágot, én ezeknek felfedezését illetve kivesézését szeretném meghagyni a magyar megjelenés utánra. Addig is a rajongók készülhetnek a hazai dömpingre, az én részemről a duplalemezes DVD változat, valamint a Blu-ray és egy Blu-ray 3D-s steelbook-os kiadás már be van tervezve a filmből!

A pontos specifikációkért pedig még egyszer, külön köszönet jár a DVDNews csapatának, oldalukon további hírek, kritikák és érdekességek találhatóak:

dvdnews.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr114254841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.09.22. 21:10:35

Ezt majd később olvasom el, de olyan változat lesz, ami esetlegesen törölt jeleneteket is fog tartalmazni?

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2018.09.22. 22:50:54

@Anak: Sajnos, sehol a világon nem lesz olyan kiadás, a jelek szerint :( Olyan információ sincs, hogy a Universal esetleg a későbbiekben előlépne-e egy ilyen kiadással :/
süti beállítások módosítása