2017. október 07. 20:34 - Lord Picard

Jurassic World: Evolution - képek, videó a játékból!

evoline.jpg

A Frontier Expo elnevezésű játékkiállításon, ami valójában egy fejlesztőcég, a Frontier Development saját showja, természetesen a nem régiben bejelentett Jurassic World: Evolution című tycoon (vidámpark építő) stílusú játékról is ejtettek pár szót a készítők, amint lesz bővebb szöveges összegzés, neki esek és közzé is teszem, mit hámoztam ki belőle. Addig is, a tovább mögött képek és egy kis videós kedvcsináló a játékmenetről!

Kezdjük is a lényeggel, íme a bejelentő videónál már hosszabb, és az aktuális játékból, amelyet a játékot kiszolgáló "motorral" készítettek:

Hangulatos, ugye? Nem először láthatunk a témában Jurassic témájú játékot, a mai napig roppant népszerű, és a tehetséges játékosok által finomított, naprakész (pl. Indominus-al kiegészítve) a 2003-ban konzolra, 2005-ben pedig PC-re megjelent Jurassic Park: Operation Genesis. Az "evolúció" készítői láthatóan az OG szellemi örököseként készítik el játékukat, és milyen jól és szépen teszik! Mint az alábbi, szintén ma közzétett képeken is látható, az alábbi galériában leshetitek meg őket:

Sajnos továbbra is úgy fest, nyilván a magas színvonalú grafikai motor miatt, csak úgy generációs konzolokra (Play Station 4, Xbox One) és számítógépre érkezik a játék, úgy fest csak emiatt le kell cserélnem a 360-omat egy One-ra :) Akkor a fejlesztői bemutató részleteivel majd még jelentkezem! Illetve új termékfotókkal, sikerült pár régi kiszemelt kiadást megszereznem! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4212937643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása