2017. augusztus 27. 19:50 - Lord Picard

Jurassic World: Evolution - Építsd meg a saját parkodat!

jwevo-csik1.jpg

A forgatás befejeztével, az utómunkálatok során már ritkán kerülnek ki anyagok a készülő filmekről, ezért apadt el a hírcsatorna a Bukott birodalom kapcsán. Hivatalos előzetes dátumot továbbra sem tudunk (ellenben rengeteg fan made előzetes fellelhető a youtube-on, vannak köztük egész jók). 

A bejegyzésem tárgya viszont nem ez, hanem egy olyan játék projekt, mely fű alatt érkezett, és nagy meglepetést generált a héten megrendezett Gamescom találkozón.

2003-ban jelent meg a Jurassic Park rajongók egyik, ha nem a legkedveltebb videojátéka, a Jurassic Park: Operation Genesis. Az évtized elején széles körben elterjedt vidám- és állatpark építő szoftverek közül is kiemelkedett a JP:OG, hiszen a Jurassic Park licenszelt játéka, így nem csak zeneileg, az állatok és környezetük kinézetében és hangjában, de még karaktereiben is a filmsorozatot idézi a játék. A játék PC-re, Xbox-ra (még a régi, Classic-ra) és PlayStation 2-re jelent meg és aratott hatalmas sikert, és hála a filmrajongók közösségének, még a mai napig fejlesztik, kiegészítik a játékot a rajongók, akár az Indominus rex-el is. 

jpog.jpg

A Jurassic World-höz csupán egy videojáték, a Lego Jurassic World készült, egy fejlesztés alatt álló túlélő játékot töröltek (bár időnkén a fejlesztők jelzik, hogy nem tettek le végleg a megvalósításról). Az, hogy a Bukott birodalom is megkapja-e a maga Lego játékát, még nem tudni, ellenben bejelentették a jövő nyáron érkező Jurassic World: Evolution-t. Az új generációs konzolokra (Xbox One, PlayStation 4) és természetesen PC-re érkező játék a JP:OG szellemiségében, a lehető legszebb grafikával fog rendelkezni a készítők ígérete szerint. A bejelentő, előzetes videó:

jwevo-rexy.jpg

Az elszabaduló Tyrannosaurus rex-et hasonló módon kell helikopterrel leszedálni, mint elődjében, és a logó utáni jelenet a JP:OG-ban megszokott (és annyi izgalmat hozó) trópusi vihart idézi meg. A játék lényege, hogy egy alap tőkéből a játékosnak kell felépítenie a dinoszaurusz park létesítményeit, az állatok kifutóit, és folyamatosan fejleszteni a látogatóvonzó létesítményeket. Mert bizony, ha a JP:OG-ból indulok ki, lassan fog beindulni a parkunk, ráadásul úgy, hogy gazdaságos is legyen, sok időt kell majd belefeccölni.

jwevo-rex.jpg

A Jurassic World-ben felfedett hibrid vonal is biztos, hogy nem marad elfeledve, így bizonyára egy idő után, kedvünk szerint fejleszthetünk genetikailag módosított dinoszauruszokat. Aztán, lehet, hogy néha, teljesen véletlenül (kacsint) leomlik egy-egy kerítés és elszabadul egy-két jószág. A játékkal kapcsolatos legfrissebb információkról ígérem, nem hallgatok! 

jwevo-ranger.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6012783926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása