2017. április 26. 19:30 - Lord Picard

Jeff Goldblum visszatér!

Fantasztikus, és egyben meglepő hír látott napvilágot a mai nap: a Jurassic Park és Az elveszett világ: Jurassic Park dr. Ian Malcolm-ja harmadik alkalommal tér vissza a dinoszauruszok világába, Jeff Goldblum szerepelni fog a Jurassic World 2-ben! Minthogy a filmet már 2 hónapja forgatják, de csak most jelentették be Goldblum visszatérését, valószínűleg csak kisebb szerepet fog kapni, de így is a Jurassic-filmek egyik legnagyobb sztárja tér vissza! Alig várom, hogy remélhetőleg Szabó Sipos Barnabás hangján, hallhassam károgni! További hírek a tovább mögött!

jeff.jpg

Jópofa easter egg-ek (=rejtett utalás, gag) formájában már a Jurassic World-ben is szerepelt Ian, hiszen Lowery asztalán is felbukkant a könyve, a God Creates Dinosaurs (Isten teremtette a dinoszauruszokat), sőt, az egysínű vasúton Claire asszisztense, Zara is ezt a könyvet olvassa. Valószínűleg ezt a könyvet savazza a Jurassic Park 3-ban is Alan Grant és Eric Kirby. De, most végre szemtől szemben is visszatér a közkedvelt matematikus karaktere. Ian Malc... izé, az élet utat tör magának!

ian.jpg

Közben James Cromwell Larry King-nél járt és ha már ott volt, elárult egy kis részletet szerepe kapcsán a Jurassic World 2-ben: Benjamin Lockwood-ot fogja alakítani, aki egykor John Hammond (a néhai Richard Attenborough alakításában) partnere volt az InGen-nél. Az, hogy a későbbiekben Hammond nem hozta szóba Lockwood-ot utalhat arra, hogy vagy szerette volna kerülni a nyilvánosságot és/vagy valami simlisségen kapta Hammond. Ezzel együtt tehát egy újabb erős visszacsatolást kap a film a Jurassic Park-al.

cromwell_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7812456871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása