2024. április 30. 21:45 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Káoszelmélet - A 2. előzetes

Ahogy az várható volt, alig egy hónappal a Jurassic World: Káoszelmélet premierje előtt a Netflix kiadta a második, hosszabb előzetesét az új animációs sorozathoz, előbb jöjjön a szinkronos előzetes, a tovább mögött pedig némi elemzés és az eredeti előzetes, jól indul a május!

chaos2_1.jpg

Immáron nem csak a történetről árultak el többet, de Darius-on (Paul-Mikél Williams) és Ben-nek (Sean Giambrone) kívül feltűnik az előzetesben Yaz (Kausar Mohammed), Sammy (Raini Rodriguez) és Kenji (Ryan Potter-t Darren Burnet váltja ebben a szerepben) is - természetesen lehetett rá számítani, hogy viszontlátjuk őket, de az előzetes nem mással, mint Brooklynn-al indított.

A legutóbbi előzetesben még csak utalás volt rá, úgy fest, hogy a Nublar Hatost egy tragédia hozza össze: Brooklynn (az új hangja nem ismert) halálának körülményei indukálják a sorozat eseményeit. Persze, meglepne, ha a sorozat népszerű vloggere valóban az életét vesztette volna, de május 24-én valószínűleg ez is kiderül. 

Az előzetesben több dinoszaurusszal találkozhatunk: jobban látható a Becklespinax (akit majd Brunette néven emlegetnek hőseink) és a Pachyrhinosaurus, akik új belépői a Jurassic-univerzumnak. Mellettük feltűnik még a legalább fél szemére vak Allosaurus, egy Baryonyx, valamint szintén egy újonc a franchise-ban, a Suchomimus! viszont a Major névre hallgató Majungasaurus-szt még rejtegeti a Netflix.

0919011e-29cc-4555-a4fe-780511bde1f8.jpg

És többet kapunk az Atrociraptorokból, akiket úgy fest, kifejezetten hőseinkre uszítanak, egy rejtélyes nő által - meglepődnék, ha ő nem Soyona Santos lenne a Jurassic World: Világuralomból. Ghost, Tiger, Panthera és Red mellett viszont a csak fél profilban feltűnő negatív karakter is vélhetően megkeseríti majd hőseink életét. 

És ami számomra a legörömtelibb, egy kikötői jelenetben felbukkan egy Tyrannosaurus rex is! 

vlcsnap-2024-04-30-19h56m04s209.png

Aki egészen biztosan, nem Rexy, de nem hasonlít Az elveszett világban megismert, majd a Világuralom végén felbukkanó Buck-ra és Doe-ra sem, vélhetően ő Big Eatie (Nagy Hami) lesz!

Természetesen az előzetes mellé kaptunk egy elég szép plakátot is:

poster_3.jpg

És akkor, immáron 1080p felbontásban, az eredeti előzetes is megtekinthető alább:

 A Jurassic World: Káoszelmélet május 24-étől lesz megtekinthető, a Netflix-en!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7018393977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása