2023. január 23. 22:08 - Lord Picard

Első Borostyán Dilopho Díjátadó - 2023. február 19-én!

awards2.jpg

Február 19-én történelmi pillanat következik a magyar Jurassic-rajongótábor életében, hiszen a Jurassic Lore Hungary csatornán megrendezésre kerül az első Borostyán Dilopho Díjátadó! A rajongók számos kategóriában szavazhatnak a legjobb - és legrosszabb - jelöltekre, február 19-én pedig kihirdetésre kerülnek a győztesek is! Alább a bejelentés, szavazni pedig a videó leírásában vagy a hozzászólások között megtalálható linken keresztül lehet. 


A díjátadók között pedig ott találhatjuk a magyar Jurassic- és paleoközösség olyan kedvelt tartalomgyártói, mint Prehistoric Lexikon, Dínók meg minden, Fekete Dániel a Pangea TV atyja, Primevalboy, star book valamint Sanyi podcast-es társai, Norman és István sem maradhatnak ki. És az a megtiszteltetést ért, hogy szerény személyem is ott lesz a díjátadók között, szóval tényleg érdemes szavazni és megtekinteni majd a díjátadót február 19-én!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1818032874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása