2022. április 07. 22:24 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Világuralom - Promóciós képek, információk

promo.jpg

Még közel másfél hét, és hivatalosan is feloldásra kerülnek (elvileg) a Mattel figurákra kijelölt embargók, igaz az Egyesült Államokban már csak az nem tudja megvenni a figurák javát, aki nem akarja... A film marketingje viszont sajnos továbbra is eléggé döcög, de már hivatalos a film játékideje és néhány új promóciós kép is érkezett.

Arról már korábban az író-rendező Colin Trevorrow is beszélt, hogy a Jurassic World-trilógia záró darabja hosszabb lehet, mint az eddigiek, de a hivatalos információra eddig kellett várnunk, a film hossza pedig:

long.jpg

Igaz a Jurassic-franchise leghosszabbnak ígérkező filmjének a stáblistáját is beleszámolták a játékidőbe, de azt leszámítva (6-8 perc) is egy kellemesen hosszú filmnek nézünk elébe. Kelleni is fog a bő játékidő, hiszen az egyik ma közzé tett, a film marketingjéhez kapcsolódó mérettáblázat szerint rengeteg új faj fog felbukkanni a filmben:

biosyn.png

Messzemenő következtetést azért levonni még nem lehet, valószínűleg a legtöbb faj azért hátterező állat lesz, de a Therizinosaurus méretei igen szembetűnőek, ahogy az is, hogy sem a Velociraptor (csak a kölyök Beta), sem az Atrociraptor nem szerepel a mérettáblán, amely viszont a felirat tanulsága szerint a BioSyn menedékének állatait tartalmazza...

battle_2.png

A fenti képen pedig a Giganotosaurus és a T. rex, azaz Rexy küzdelmét örökítették meg, amelyen szintén ott szerepel a BioSyn logója.

rexy_5.png

Rexy is több lenyűgöző promó képet kapott, amelyek majd a különböző termékeken köszönhetnek vissza, úgy mint irodaszerek, kártyák, matricák, de természetesen Blue, Beta, egy Carnotaurus és egy Stygimoloch is szerepel a képeken, de valószínűleg még jó néhány faj fogja tiszteletét tenni a marketing kampányban:

rexy2.png

trio.png

warning.png

group.png

blues_1.png

bluestiggy.png

raptor.png
testing.jpg
Mindezen promóciós képek egyébként az amerikai Entertainment Earth oldaláról származnak, ugyanis már megvásárolhatóak azok a mágnesek, amelyeken ezen anyagok szerepelnek. 

Az angol Empire magazinnál is készülnek valamire, ugyanis a mai napon az alábbi csoportképet tették közzé hivatalos twitter csatornájukon a Soon... vagyis Hamarosan megjegyzéssel, valószínűleg napokon belül leleplezik a filmes magazin júniusi számának borítóját és tartalmát.

empire.jpeg

A korábbi két Jurassic World film marketing anyagainak gyártásában is részt vevő effekt stúdió aktivitása alapján pedig elképzelhető, hogy a második előzetest is megkapjuk, hamarabb, mint gondolnánk... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8917800123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása