2021. december 20. 20:10 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Atroci(raptor)tás

Az angol Empire magazin csütörtökön megjelenő, 2022 februári számában a Jurassic World: Világuralommal is figyelmet kap, a cikket Nick de Semlyen szerezte, és ahogy azt a múlt héten ígérte is, a mai napon már ízelítőt is kaptunk a cikkből, egy fotóval együtt, melyen Owen Grady (Chris Pratt) menekül egy Atrociraptor elől!

jurassic-hero.jpg

A Velociraptor távoli rokonát nem az InGen, hanem a rivális BioSyn keltette új életre, és azért látszik is a különbség a két cég raptorai között: az első, mozgóképből kivágott hivatalos felvételen is észrevehető a robosztusabb testfelépítés. A dinoszaurusz a Ghost névre hallgat és több társával együtt láthatjuk majd, akiknek ő a falkavezére. 

Az író-rendező Colin Trevorrow azt is elárulta az Empire munkatársának, hogy bár ezek az állatok is rendkívül intelligensek, mint unokatestvéreik, a Velociraptorok, de sokkal vérengzőbbek, brutálisabbak is, igazi gyilkológépek. Trevorrow azt is elárulta, hogy a "család" egy másik alfajával, a Pyroraptor-ral is találkozhatunk majd, de személyes kedvence a filmből a Moros intrepidus, amely felbukkant már az Előszóban is. A  csütörtökön megjelenő magazinból pedig remélhetőleg további felvételeket is láthatunk majd...

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr216789056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lenörd hofstadter 2021.12.21. 15:07:32

Ajvé, lesz végre tűzköpő dinó. Magyar népléleknek hiánypótló, lesz hozzá legkisebb királyfi is?

Anak 2021.12.24. 03:10:05

"sokkal vérengzőbbek, brutálisabbak is, igazi gyilkológépek"
És ezt láthatjuk majd a filmben is? PG-13 vagy R-Rated film várható? Gondolom előbbi, akkor meg csak sejtetni fogják, semmint premier plánban mutatni. Ebben ez esetben meg kár nagyzolni. Szerintem.

KyloRen22 2021.12.29. 19:12:49

Krétakori tábor 4. évad kibeszélő mikor várható?

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2021.12.29. 20:41:04

@Anak: Nem valószínű, hogy változtatnak a korhatáron, marad PG-13, de szerintem azért nem panaszkodhatunk, Hoskins találkozása Delta-val azért nem volt vértelen...

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2021.12.29. 20:43:24

@KyloRen22: Már folyamatban van, technikai problémák (is) hátráltatnak, de még péntek éjfél előtt kikerül, ha minden így marad :D Sajnos az év vége zsúfolt lett számomra, és bővült is a figuragyűjteményem, úgyhogy lesz tartalom hamarosan bőven :)

KyloRen22 2021.12.29. 20:49:16

@Lord Picard: Rendben! :D
Én bíztam abban, hogy az év végéig megjelennek magyarul a Krétakori tábor könyvek, mert szerettem volna őket beszerezni, de hát nem lett belőle semmi. Azért még éltetem a reményt.. :)
süti beállítások módosítása