2021. november 09. 19:20 - Lord Picard

Jurassic World Evolution 2 - Mától elérhető!

A mai naptól elérhetővé vált a Frontier legújabb játéka, a nagy sikerű Jurassic World Evolution folytatása! Bővebben a tovább mögött!


A játékban nem csak álmaink parkját építhetjük fel Isla Nublaron vagy a változatos amerikai tájak valamelyikén, de összesen 4 sztori mód is játszható: a hagyományos Campaign módban a Bukott birodalom utáni világban igazgathatjuk parkunkat, Claire Dearing és Ian Malcolm oldalán, akiket a játékban természetesen Bryce Dallas Howard és Jeff Goldblum szólaltatnak meg, de rajtuk kívül még BD Wong is megszólal a játékban, természetesen mint Dr. Wu. A Challenge módban különböző nehézségi szinteken kell problémákkal megbirkózni, azok teljesítésével pedig további játékelemek oldhatók fel.

A Sandbox módban már csak a fantáziánk szabhat határt, milyen parkot építünk és hol, de a legizgalmasabb mód talán a Chaos Theory: ebben a módban ugyanis az eddigi 5 film kulcsmomentumait élhetjük újra - és avatkozhatunk be, ezáltal megváltoztatva a történelmet!

Az alap játékban összesen 79 faj támasztható fel: a szárazföldi dinoszauruszokon túl ősi vízi állatok és pteroszauruszok is életre kelthetőek! A Deluxe kiszerelést választó játékosok plusz 5 fajjal bővíthetik parkjukat, de idővel minden bizonnyal további fajokkal is bővül majd az adatbázis.

Nem csak rengeteg új dinoszauruszt kapunk, de a már ismert állatok is felújított megjelenést, új skin-eket kaptak, és teljesen új animációkat: a Velociraptorok például képesek csapatban vadászni, de sok egyéb, izgalmas új módon lépnek interakciókba egymással az állatok. A legnagyobb újdonság a vízi őslények, hiszen ők nem szerepeltek a játék első részében: hat faj, köztük természetesen a Mosasaurus is választható, hogy lenyűgözze a látogatókat.

Ezeken túl a járműpark is megnőtt, ahogyan többféle épület és tereptárgy is elérhető, sőt, a dekorációk is személyre szabhatóak!

A Jurassic World: Evolution 2 tehát mától elérhető PC-re, PS4 és PS5 valamint Xbox One és Xbox Series X és Series S játékkonzolokra is! Hagyjuk, hogy a káosz utat törjön magának! 

evo2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3216750986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása