2019. január 18. 20:45 - Lord Picard

Boltfigyelő

boltwatch.jpg
Régóta esedékes a mai bejegyzés, amelyben a hazai játékboltok Jurassic World-ös kínálatára lehet egyszerűen rákeresni. A kommentekben is jöhetnek a konkrét termék linkek, hiszen hamarosan lehet számítani a Dino Rivals játékvonal hazai megjelenésére. 

gyerekzsibi1_2.jpg

A Gyerekzsibi webáruházban a Lego szettek mellett nem csak a tavalyi Jurassic World-ös Mattel figurákat találhatjuk meg, de -dobpergés- a Legacy vonalról jelenleg is elérhető egy-egy Az elveszett világos Velociraptor és Jurassic Park /// Pteranodon figura!

zsibilegacy.jpg

Ezen, itthon sehol máshol nem kapható figurák mellett a sok helyen már elfogyott figurák, mint a Mosasaurus, de a csak a Müller kínálatában megjelent Lockwood Ultimate Battle Set és a Tyrannosaurus rex a Monolophosaurus-szal közös játékszettje is megrendelhető. A webáruház teljes kínálata az alábbi képre kattintva érhető el:

gyerekzsibi.jpg

jateknet1_1.jpg

A Játéknet széles körben elterjedt, jól ismert webáruház, amely nem csak a Mattel játékfigurákat, de a Matchbox-okat, és egyéb, nem a játék kategóriába sorolható Jurassic termékeket is árusított, így vélhetően a későbbiekben itt is számíthatunk nem csak az új játékok megjelenésére!

jateknet_1.jpg

jatekshop1_1.jpg

A Játékshop kínálata jelenleg kissé lerabolt, az ünnepek után jellemzően a leltározások zajlanak, de egész biztosan lassan beindul mindenhol a keringés. Érdemes az oldalakat sűrűbben figyelni, mert egyes figurák csak egyes boltok kínálatában jelentek meg, jellemzően rövid ideig, de a hozzászólásokban jöhetnek a tippek, és lesz még bővítés is a játékboltok listáját illetően!

jatekshop_2.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6414571432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2019.01.19. 22:06:48

Ez a gyerekzsibi kicsit azért fura oldal. A feltöltött termékfotók alapján kicsit olyan házibarkács jellege van. A Legacys figuknak jól meg is kérik az árát.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2019.01.20. 20:12:49

@Anak: Igen, valószínűleg ez a beszerzési ár, ezért sem nagyon árusítják őket, egész Európában, csak egy angol bolthálózat. Nem olcsóbb ebayről sem a legtöbb esetben a beszerzés, és talán itt legalább van remény, hogy régóta nem kapható figura beszerzésre kerüljön :)

Anak 2019.02.03. 21:47:49

Köszi az idei új cikkeket. Rendeltem én is a játékshoptól idei figurákat.
Idei BD figurákról van hír, láttad már valahol őket?

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2019.02.03. 23:08:05

@Anak: Én nekem egyelőre most csak ő van, de remélem a későbbiekben bővül a gyűjteményem ezen a téren :)

Nem láttam még őket idehaza, bár külföldön sincs sok, konkrétan csak az Albertosaurus jelent meg tudtommal. Túl szép ahhoz, hogy ne vegyem meg, még ha ütközik is a hitvallásommal (csak filmes dinókat szeretnék venni). Ha tippelnem kellene, akkor először valószínűleg a Müller-nél jön majd ki, tavaly is ott kezdtek a Battle Damage figurák.

Viszont, külföldön nem régiben egy boltban találtak Legacy Jeep-et, amelyet én is bemutattam, de az új csomagolással, de nem a Legacy vonalán, talán kiadják a tavalyi Legacy figurákat az alap játékvonalon is.

Anak 2019.02.04. 09:16:19

A Concavenator az "hitvallásodat" figyelembe véve részedről hova tartozik így? :)

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2019.02.04. 18:29:50

@Anak: Vékony jégen :D "Élő" állatot ugyan nem láttunk a filmben, de a Lockwood birtok kiállító termében láthattunk egyet, a készítők elképzelése szerint egy kitömött példányt, szóval jöhetne és szeretném is majd beszerezni :)
süti beállítások módosítása