2018. április 18. 17:47 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - #3 előzetes

trailer3.jpg

A múlt héten beharangozott, új, és vélhetően utolsó, előzetes is megérkezett a június 7-én érkező Jurassic World: Bukott birodalom kapcsán. A magyar szinkronos előzetes rögtön nézhető is, az eredeti a tovább mögött, elemzés pedig később, egy új bejegyzésben. Ez elképesztő lesz!

Eredeti nyelvű előzetes:



1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1213847488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.04.21. 23:09:12

Hát ez az átugrok az éppen összezáródó állkapcsok közt elég meredek jelenet és sajnos nem jó értelemben. James Bond filmet sem tudtam végignézni egyet sem, mert sérthetetlen a főszereplő.
A másik mi nem nagyon tetszik, hogy miért kellett kutyát csinálni Blue-ból? Olyan nagyon messze van ez így a legelső film félelmetes raptoraitól. Nem voltak azok sem gonoszak, csak kiszámíthatatlan, intelligens ragadozó állatok.
süti beállítások módosítása