2017. december 05. 18:36 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - "Eszméletlen" elő-előzetes

 2teaser.jpg

A Universal úgy tűnik mindent megtesz, hogy a csütörtökön (nálunk péntek hajnalban) debütáló előzetes hírét minél szélesebb körben terjessze. A tegnapi "Futás" elő-előzetes után végre felkerült HD minőségben az "Ez eszméletlen lesz" címet viselő szcéna is, még több pillanattal is, mint a tegnapi bejegyzésemben közölt videó. További videó és pillanatképek a tovább mögött...

Jurassic World: Bukott birodalom - "Eszméletlen" 

Ezúttal csak Rexy-re koncentrál a fenti 15 másodperc, remélhetőleg ez arra utal, hogy a sziget királynője még több képernyőidőt kap, hiszen a filmek címerállata Az elveszett világ: Jurassic Park óta sajnos csak epizodista. Miközben Owen a rex fejénél ténykedik, a háttérben olybá tűnik, Claire talán a dinoszaurusz kiszabadításán szorgoskodik! 

Képeken a valóban "eszméletlenül" gyönyörű Tyrannosaurus rex:

awesome-trailer-tease-1-1024x426.png
awesome-trailer-tease-2.png
awesome-trailer-tease-3.png

Ha a tendencia nem változik, holnap is lehet, hogy kapunk egy újabb ízelítőt! Addig is egy bónusz videó, melyben az illuziónista Zach King keveredik bajba Chris Pratt és Bryce Dallas Howard társaságában!

A Jurassic World készültét taglaló cikksorozat legújabb fejezete pedig, technikai nehézségek miatt, egy-két napon belül várható!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7613440915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása