2017. július 02. 19:57 - Lord Picard

Van egy címünk... Ismételje meg! Van egy címünk!

A múlt héten, hosszú várakozás után, végre a Universal Pictures nyilvánosságra hozta a Jurassic World folytatásának a címét, első poszterét, melyet már magyar nyelven is megnézhetünk, a tovább mögött.

jwtitle.jpg

Tehát, a folytatás teljes címe: Jurassic World: Fallen Kingdom. Második alkalommal kapunk a franchise során alcímet, erre lehetett is számítani. A korábbi infómorzsák alapján valószínűsíthető volt, hogy a harmadik részhez hasonlatosan, római számmal (karmolással) a kettes szám is szerepelni fog a címben, amiből nem lett végül semmi. De, lássuk is akkor a plakátot:

fallenposter.jpg

A las vegasi licensz expón közzétett reklámanyagokból már kiderült, hogy a Life finds a way azaz Az élet utat tör lesz a film szlogenje, és ez visszaköszön a poszteren is, ahogyan a vegasi plakáton látható parázs effektek is, tehát a vulkán-teória egyre erőteljesebb hátszelet kap.

A UIP Duna jóvoltából pedig már meg is kaptuk a film magyarított poszterét:

fallenposterhun.jpg

Jurassic World: Bukott birodalom. Aki csak egy kicsit is beszél angolul, tudhatja, hogy a Kingdom fordítása helyesen királyság lenne, ugyanakkor hosszas ízlelgetés alapján arra jutottam, nekem jobban tetszik ez az alliteráló Bukott birodalom cím, elvégre is, a film minőségét nem igen befolyásolja, nálam amúgy is majd JWFK rövidítéssel fog "futni" a film.

És, a végére egy még igazán remek hír: több európai országhoz hasonlatosan, hazánkban is világpremier lesz a film bemutatásának dátuma: 2018. június 07! Két héttel hamarabb láthatjuk így a filmet, mint az amerikai mozilátogatók!

Egy nagyobb logó bónuszként:

fallenlogo.jpg
A holnapi nap folyamán is érdemes lesz visszanézni, ugyanis egy csokorra való, újabb érdekes képi információk láttak napvilágot a forgatásról Hawaii-n, amelyet jól meg is osztok ;) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8112636899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása