2018. november 29. 21:21 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékmustra a nagyvilágból

mustra.jpg

A három évvel ezelőtt bemutatott Jurassic World esetében, talán mert itthon nem láttak fantáziát benne és nem szavaztak neki bizalmat, eléggé szegényes termékkínálattal volt megtámogatva idehaza. A hatalmas siker okán azonban a Bukott birodalmat már nagyobb figyelem övezte, és nem lehet sok okunk panaszra, a Mattel termékei közül rengeteg megjelent itthon is, és a könyvek terén is jóval nagyobb a kínálat. A mai bejegyzésben, melyhez főképp az eBay-en megtalálható termékfotókat használtam fel, a külföldön, jellemzően az Egyesült Államokban megjelent termékeket mutatom be, iskolaszertől a lakástextilig. 

Az elsősorban a fiatalabb korosztályt megcélzó filmeknél nem szokatlan, hogy rendszeresen felbukkannak a filmek szereplői, karakterei, grafikai arculati elemeik. Ezért se nagyon láthatunk Deadpool termékeket (nem gyerekeknek való), míg a szuperhősös, Star Wars-os termékekkel konkrétan Amazonast lehetne rekeszteni. Tőlünk nyugatabbra a Jurassic Park filmeket is mindig megtámogatták ezekkel a termékekkel, kivéve a harmadik epizódot.

A Bukott birodalom kapcsán kisebb-nagyobb írószer készleteket dobtak piacra, mindenféle termékkel feltöltve:

Természetesen az iskolatáska, uzsonnás táska és füzet sem maradhat ki a Jurassic-rajongó gyerkőcök iskolaszerei közül:

A gyerkőcöknél maradva, ruházati cikkekből sem szenvedhetnek hiányt a kis rajongók, legyen szó kezes-lábasról, vagy a hagyományos, rövid vagy hosszú pizsamáról, ezek a darabok sem maradhatnak ki a szekrényből:

Természetesen mi sem menőbb egy rajongónak, hogy kedvenc filmszériáját megidéző pólóban, pulóverben grasszáljon, ezt tanúsíthatom. Ezek közül néhány darab egyébként volt/van, ami idehaza is elérhető, többnyire a H&M kínálatában:

A februári Toy Fair kiállításon bukkantak fel ezek a divatos kiegészítők, illetve ruhadarabok, őszintén szólva, én egyiket se láttam nagyon kereskedelmi forgalomban, ugyanakkor egészen bátor és stílusos darabok születtek, Jurassic Park és World ihletéssel:

De, a pálmát nálam a Hype divatmárka merész kollekciója viszi! A merész grafikák és a színek, stílus is abszolút a 90-es éveket idézi meg:

Egy nehéz nap után egy kellemes fürdő mindenkinek jól esik, de mennyivel több pancsolással jár, ha az ember céltáblákra lövöldözhet céltáblákra? Sajnos nem tudom, de akik ezeket megvásárolták, tudnának mesélni:

Törölköző, fürdőlepedő vagy épp ágynemű huzat, párna - ezekből sem szenvednek hiányt a külföldi rajongók, bár, néhány ezek közül azért eljutott a hazai piacra is:

Lego karórát, vagy épp egy kisebb túlélő szettet is összerakhatnak a rajongók maguknak, vagy gyermeküknek:

És mennyi minden van még, amit be sem tudtam mutatni! A Universal és partnerei tehát rendesen ráfeküdtek a témára, sajnos idehaza azonban a Disney dömping mellett túl sok minden nem tudott érvényesülni, de talán 2019-ben így is eljuthat valami az itt bemutatott termékek közül. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9614404844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása