2018. november 27. 20:07 - Lord Picard

A kicsi Spielberg házi kedvenc

Ritkán posztolok csak egy fotót, de ezt muszáj! Sasha Spielberg, a rendező fenomén Steven Spielberg és Kate Capshaw lánya posztolta ma az Instagramján (instagram.com/sashaspielberg/) ezt a fantasztikus, eddig sosem publikált fotót Az elveszett világ forgatásáról!

Nem véletlenül nem emlékszünk a jelenetre, ugyanis bár leforgatták, végül törölték a jelenetet a filmből, és ezidáig mozgóképen se láthattuk, ahogy a hím T. rex bekukkant a kis Benjamin szobájába, csak egy másik fotó került napvilágra néhány évvel ezelőtt, erről itt írtam: Kimaradt jelenetek: Az elveszett világ. A forgatásra kilátogató kis Sasha olyan szemekkel bámul, mintha csak azért könyörögne édesapjának, hagyj tartsa meg a "kis" dinót. Zseniális. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1114397008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása