2018. május 18. 19:42 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - TV spot-ok, videók

videok_1.jpg

Az elmúlt hetekben számos új jelenetet, pillanatot megmutató új TV spot és forgatási videó látott napvilágot. Ezeket gyűjtöttem most egy csokorba, és a legjobb, új pillanatokat ki is ragadtam. Kezdésnek az új, magyar nyelvű videók tekinthetők meg a tovább mögött! FIGYELEM! Ezek a videók már jóval spoileresebbek, többet mutatnak be a filmből, mint az eddig látott előzetesek! 

MAGYAR TV SPOT #1

MAGYAR TV SPOT #2

JURASSIC WORLD: BUKOTT BIRODALOM - A KAMERÁK MÖGÖTT

01_6.jpg

A fentebbi videók mozzanatai közül a lángokban álló, pusztuló Isla Nublar képe szívbemarkoló. Talán vannak, akik felteszik a kérdést: nem túlzás, hogy az egész sziget lángokban áll? Az ő kérdésükre a valóság adott választ, a Hawaii-szigetcsoport névadó szigetén ugyanis jelenleg is egy jelentős vulkán kitörés zajlik, mely során a felszínen keletkezett töréseken keresztül tör elő a láva. Akárcsak a filmeknek otthont adó Hawaii, úgy a filmbéli sziget és a Sorna-szigetet is magába foglaló szigetcsoport vulkanikus.

A mostanában megjelent videók egyik csúcspontja viszont nem Isla Nublar pusztulása, hanem a sziget királynője, Rexy:

02_6.jpg

A jelek szerint, igen, ez erősen spoileres képsor, Rexy is eljut a szárazföldre (igaz ezt már tudhattuk), és úgy tűnik egy állatkertben is látogatást tesz, hogy hivatalosan is átvegye az állatvilág királynője címet:

03_5.jpg

KISFILM A PRAKTIKUS EFFEKTEKRŐL

Az amerikai IGN oldalán jelent meg az alábbi videó, amely a Bukott birodalom animatronikus dinoszauruszairól szól, és a látottak alapján Neal Scanlan és csapata méltó örökösévé válik Stan Winston munkásságának, a dinoszauruszok szenzációsak lettek!

Nem vicceltek, amikor a film készítői azt ígérték, a rajongók kedvéért több praktikus effektet alkalmaznak a filmben: mint látható, nem csak Rexy-t, de Blue-t és az Indoraptort is megépítették, és valószínűleg még ennél is többet. A részletesség, az életszerűség szemet gyönyörködtető!

A BUKOTT BIRODALOM DINOSZAURUSZAI

Ebben a videóban a film készítői és szereplői a film igazi sztárjairól, a dinoszauruszokról beszél, és a Baryonyx, a Carnotaurus is új képsorokon tűnik fel, sőt, utóbbi meg fog küzdeni még egy Sinoceratops-szal is, de végre mozgásban láthatjuk a Stygimoloch-ot is! 

A mai technológiai lehetőségnek köszönhetően már a Jurassic World forgatásán is alkalmaztak mo-cap technológiát, erről korábban itt írtam, és ezt minden bizonnyal tovább finomították az eltelt három év alatt. 

EREDETI NYELVŰ "NEW WEAPON" TV SPOT

EREDETI NYELVŰ "GENETIC POWER" TV SPOT

EREDETI NYELVŰ "DILOPHOSAURUS" TV SPOT

A videó megnevezése csalóka, Dilophosaurus ugyanis csak a kiállított szobrok között található, az amelyet a forgatás kezdetén már láthattunk lesi fotón, és már akkor egyértelmű volt, hogy nem "élő" dinoszauruszt látunk. A magyar premierig immáron három hetet sem kell várni, és egyre több mozi kínálatából foglalhatunk/vásárolhatunk jegyet a filmre! Ezt az időszakot már nem lesz nehéz átvészelni!

jegyek.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6013977886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása