2018. március 16. 21:33 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Új Lego-készlet, és a filmzene

legon.jpg

A héten elkezdték az Oscar-díjas Michael Giacchino a Bukott birodalomhoz írt filmzenéjének felvételét. Korábban már hallhattunk egy rövidke részletet a filmzenéből, a tovább mögött azonban további kettő részlet csendül fel! Új, vélhetően az utolsó Lego-készletről is most már van némi (sok) fogalmunk, sőt, egy 12 másodperces teaser videóból kiderül, hogy ma este (amerikai idő szerint), új előzetes érkezik! FRISSÍTÉS: Sajnos, semmi jele annak, hogy érkezne új előzetes, valószínűleg a bejegyzésben található teaser videót (amit el is távolítottak azóta) idő előtt tették közzé, a tényleges előzetes-premier előtt. Jövő héten azonban érkezik a Universal gondozásában a Tűzgyűrű 2: Lázadás c. film, adná magát, hogy akkor a Bukott birodalmat is reklámozzák.

A Jurassic World nem hivatalosan kiadott, bővített zenei anyagában szerepelt a "Ye Old Visitor Center" című tétel, amelyet a filmben a régi látogatóközpont romjainál hallhattunk, és a videó alapján ez a motívum is visszatér a Bukott birodalomban:

Az alábbi tweet-et a rendező, JA Bayona tette közzé, és Michael Giacchino hozza is a vicces formáját. Állítólag maga a tétel a film zárásakor hangzik fel, ami erősen arra utal, hogy valami olyan fordulattal és/vagy felfedezéssel zárul a film, ami után a következő film 2021. június 11-i premierjét még nehezebb lesz kivárni: 

Az alábbi videó pedig a semmiből jött, egy 13 másodperces teaser, amely a ma esti, új filmelőzetesre hívja fel a figyelmet! Természetesen, amerikai idő szerint mutatják be az új előzetest, ami a mi esetünkben valamikor éjszaka/hajnalban lesz esedékes, pontos időpontot még nem tudni.

FRISSÍTÉS: Egy nappal a közzé tétel után már el is távolították a videót, vagyis valószínűleg a tényleges előzetes-premier előtt került ki, amelynek így az időpontját sem tudhatjuk továbbra sem.

És akkor a végére: valószínűleg az utolsó, eddig eltitkolt Lego-készletről készült egy a csomagolást ábrázoló fotópár. A készlet az Egyesült Államokban a Target üzletlánc exkluzív terméke lesz, kérdés, idehaza és Európában mikor és hol lesz elérhető:

lego3.jpg

Már a Jurassic World-höz is több olyan készlet került kiadásra, amely nem pontosan a filmhez kapcsolódótt, ugyanakkor a Tyrannosaurus rex-et szállító kamion a Matchbox nagy, a Mattel figuráihoz méretben is passzoló, de kicsi, hagyományos Matchbox kínálatában is szerepelni fog, tehát valami hasonlóra mindenképp számíthatunk a kész filmben! A T. rex ráadásul ebben a szettben vadonatúj festést is kapott! 

Az új előzetes pedig amilyen gyorsan csak lehet, ezen az oldalon is elérhető lesz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2413744504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása