2018. március 12. 21:16 - Lord Picard

Blogajánló: Urban Cobras - A G.I. Joe és akciófigura hírforrás

Amikor 1993-ban bemutatták a sikervárományos Jurassic Park-ot, a Kenner figuragyártó cég nagy reményekkel vágott bele a játékfigurák kiadásába. Bár pozitív visszhang fogadta a játékvonalat, sosem tudták, Az elveszett világ kapcsán sem teljesíteni a Kenner elvárásait a figurák eladásai, ezért a céget tulajdonló Hasbro felszámolta a Kenner alkotócsapatát. Enek hozományaként a Jurassic Park 3. része kapcsán már a Hasbro tervezői kapták meg az új játékvonal kialakításának lehetőségét. Amelynek azonban volt egy érdekes hozadéka: a G.I. Joe márkán belül egy Jurassic Park spinoff-ot terveztek!

urban.png

Hogyan is nézett volna ki ez a G.I. Joe és Jurassic Park társulás? Az alábbi, nagyon jól összerakott, számomra is rengeteg újdonsággal szolgáló blogbejegyzésből az Urban Cobras oldalán: Jurassic Park - Sötét titkok és a G.I. Joe kapcsolat. A blogon további cikkeket is találhatunk a Jurassic Park játékok kapcsán, de a G.I. Joe-król és más  figurákról is igazán remek ismertetőket, híreket olvashatunk! Üdvözletet a Cobra-nak! 

Toy Fair 2018 - A Jurassic World polcok

Toy Fair 2018 - Mi micsoda az új Jurassic World kiadások között?

Jurassic World - Entertainment Earth exklúzívok

Jurassic World - Lego szettek kerülnek kiadásra

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1513734784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása