2018. január 26. 19:16 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Hírek a London Toy Fair-ről #2

news_6.jpg

Úgy látszik a Londonban tegnap véget ért játék kiállítás,de  csak ma derült ki, hogy a Clementoni-n kívül egy másik gyártó, a Posh Paws is képviseltette magát a Jurassic World: Bukott birodalom kapcsán, de a tovább mögött még a tegnapi Clementoni termékcsaládról is látható egy új fotó, és még egy májusban megjelenő, eddig eltitkolt játék megjelenésről is lesz szó!

Kezdjük is a legfrissebb hírrel: ezúttal egy májusban megjelenő társasjátékról hullt le a lepel: a Jurassic Park: Danger! a film 25. évfordulójára jelenik meg. Lássuk is a fotót:

jurassic-park-danger-game.jpg

A gyártó, a német Ravensburger, amely az egyik legrégebbi, még működő játékgyár, idén ünnepli fennállása 135. évfordulóját! Az ígéretek szerint a majd egy hónap múlva kezdődő New York Toy Fair játékkiállításon mutatja be a nagyközönségnek élőben a társasjátékot a gyártó. Amit eddig tudni lehet, az alapján nagy bizonyossággal kijelenthető: egy izgalmas, szórakoztató társasjátékot kapunk majd, amely egyébként mutat nem is csekély hasonlóságot az alábbi, 1993-ben a Milton Bradley által gyártott Jurassic Park: Game társassal:

jpgame.jpg

A gyártó hivatalos leírása a JP: Danger!-ről:

Az első látogatók megérkeztek a Jurassic Parkba, hogy elsőként láthassák a csodálatos dinoszauruszokat, de a káosz felütötte fejét a Nublar-szigeten: az áram elment, és az őskori állatok most vadásznak... rájuk!

A Jurassic Park: Danger! egy kaland-stratégiai játék, egy játékos irányítja a T. Rexet, a Dilophosaurus-t és a Velociraptort, akik a dzsungelen keresztül mozognak, hogy megtámadják az embereket. A többi játékos a klasszikus film karatereivel játszhat, és küzd meg a Jurassic Park rendszereinek visszaállításáért és hogy elhagyják a szigetet mielőtt a ragadozók áldozatául esnek.

E rövid ízelítő akár a Milton Bradley játékára is ráhúzható, de ezzel nincs is semmi baj, ugyanis látszik, hogy a Ravensburger gyönyörűen kialakított, nagy játéktáblával és szép grafikai elemekkel újítja fel a régi klasszikust! És, nem elfelejteni, ez a társas nem egyenlő azzal, amelyet pár hónappal ezelőtt a Mondo jelentett be! 

A London Toy Fair játékkiállításra visszakanyarodva: egy Idle Hands néven blogot író személy lőtt számos fotót a Bukott birodalomhoz kapcsolódó termékekről, további fotók a Clementoni termékeiről a kép alatt, a galériában, én most csak a csoportképet teszem ki:

toy_fair_2018_clementoni_jurassic_world_fallen_kingdom_01.jpg
Galéria a közelebbi fotókból:

Ugyancsak Idle Hands révén láttak napvilágot ma a Posh Paws, plüssjátékokat gyártó cég ízelítője a filmhez kapcsolódó termékeiről:

plush.jpg

A képek tanulsága szerint a gyártó komolyabban vette a feladatot, és szemre is tetszetősebb a dinoszauruszaik kialakítása, mint a Jurassic World-höz megjelent állatoké. Az egészen kicsitől a közepes méreten át az igen nagy méretig több változatban is kaphatók lesznek a szauruszok. Természetesen nem maradunk Tyrannosaurus rex nélkül, mellette pedig a kék ragadozó az Allosaurus, de láthatunk a képeken Triceratops-ot, Stygimoloch-ot és Mosasaurus-t is. Meglepő lenne, ha a végleges kínálatban nem bukkanna fel egy Velociraptor is...

További képek a galériában:

 

Még csak nagyon az év elején járunk, a nagy játékkiállítások még hátra vannak, de már kijelenthető, az idei év egyre klasszabb és klasszabb lesz a Jurassic Park rajongók számára!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2113605735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása