2018. január 25. 20:03 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Hírek a London Toy Fair-ről

news_5.jpg

A héten, kedd-szerda-csütörtökön tartották meg az év első játékshowját, a London Toy Fair-t. Az expón a játékgyártó cégek leendő partnereik és a vásárlóik előtt kapnak lehetőséget bemutatni, milyen termékekkel készülnek az adott évre. Nem a londoni a játékshow-k Cannes-ja, és sajnos a Jurassic World: Bukott birodalomhoz kapcsolódó túl sok termék sem látott napvilágot, de azért a tovább mögött vannak érdekességek.

Kezdjük is az elején egy rossz hírrel, iparági pletykák szerint a Lego cégcsoport úgy döntött, mivel az utóbbi időben rengeteg bemutatás előtt álló szettjük lepleződött le az interneten (nem csak a Jurassic World folytatása kapcsán, a hányattatott sorsú Solo: Egy Star Wars-történet című mozifilmhez készített termékekről is rengeteg szivárogtatás történt), ezért állítólag az idei évben egy játékshow-n sem fog részt venni a dán cég. 

Az olasz, hazánkban is jelenlévő Clementoni azonban több termék "látványtervével" is képviseltette magát Londonban. Az olaszok nem a végleges csomagolással mutatták be az eljövendő Jurassic World-ös termékeiket, de nagyjából képet kaphatunk arról, mi várhat ránk, remélhetőleg a hazai játékboltokban is. A képre kattintva láthatók a terméktervek.

A Funko Pops! Jurassic Park-hoz készített figuráiról már írtam ebben a bejegyzésben. Most egy hasonló profilú cég, a Factory Entertainment leplezte le, hogy mivel (is) fognak a jelentősebb, New York Toy Fair játékshown (február 17-20.) részt venni.

 factory-entertainment-revos-wip-render.jpg

A Jurassic Park kapuja az Explorer túrakocsival, már a tavalyi san diego-i Comic Con-on is felbukkant, akkor még csak prototípusként. 

factory-entertainment-jurassic-park-gates.jpg

A végére pedig egy friss hír: ma jelentették be, hogy 2019. őszén útjára indul a Jurassic World: Live utazó előadás-sorozat. Vélhetően első körben az Egyesült Államokban, majd remélhetőleg Európában is megtekinthető lesz a show, és talán a Séta a dinoszauruszokkal (Walking with Dinosaurs) hasonló előadás-sorozata után ez a show is eljut hazánkba. További részletek még nem ismertek.

live.jpg A Feld Entertainment az alábbi képpel és látványtervvel promotálta új showműsorát.


Sajnos tehát a London Toy Fair nem hozta el a Jurassic Park rajongók kánaánját, de nincs okunk csüggedni, főleg, hogy jövő héten, január 31., szerda és február 4., vasárnap között megrendezésre a talán legjelentősebb európai játékshow: a németországi Nürnberg-ben nemzetközi játékvásárt rendeznek, reméljük, hogy rengeteg új Jurassic Park-hoz kapcsolódó látványossággal. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3813603553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása