2018. január 19. 19:50 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Játékhírek

news_4.jpg
A legutóbbi, jelentős Mattel szivárgás óta látott napvilágot ez a pár újdonság, többek között a Funko! Pops grafikai tervei után immáron a termékfotók is elérhetővé váltak, és elvileg februárban piacra is kerülnek a klasszikus Jurassic Park hőseinek figurái! De, a bejegyzést ismét egy jelentősebb Mattel termékfotó válogatással zárom, frissítve január 20-án.

A Funko! Pops népszerű, vinylből készült buborékfej (bubble-head) figurái számos franchise-t dolgoztak fel, a Jurassic Park 25. évfordulója alkalmából pedig most már Steven Spielberg filmjének hősei is megelevenednek! Arról még nem tudni, hogy vajon a folytatásokhoz is készülnek-e figurák. A képre kattintva további termékfotók nézhetők meg:

Bizonyos árusítóhelyek exkluzív, csak náluk kapható figurákat is fognak árusítani:

26804347_866682413540606_4807531142543709309_n.png
Az Entertainment Earth-nél rögtön egy szett fog külön a polcokra kerülni: Nedry, akin egy kis Dilophosaurus köpet látható és persze maga a tettes. A Target áruházláncnál fog alighanem a legmenőbb figura elérhető: a mémmé vált, fekvő Ian Malcolm figura elég jól eltalált lett. A Chase-nél pedig a Dilophosaurus gallér nélkül kerül kiadásra.

A Fisher-Price cég már 25 éve része a Mattel-nek, és ők is jelentkeznek a saját Jurassic Park termékükkel: a filmbéli Jeep gyerekváltozatával! A Walmart-nál lesz elérhető ez a remek járgány, amelytől minden rajongó szeme elpárásodik: előre 8 km/h, hátramenetben 4 km/h sebességre képes, két kisgyermek számára helyet nyújtó Jeep reflektorai működnek, hátul pedig a csomagtérbe is számos játék befér. Az igazi Jurassic Park élményt pedig a dinoszaurusz hangok és a menekülő Jeep hangeffektjei garantálják! A képre kattintva további fotók tekinthetők meg:

És, akkor a végére egy újabb Mattel ínyencség: nem tudni ki és milyen körülmények között készítette ezt a fotót, amely ma került fel az internetre a már bemutatás előtt álló, becsomagolt, végleges játékfigurákról. Az, hogy egy eseményen vagy annak előkészülete során készült a fotó, szintén nem derül ki, de vélhetően már ez lesz a végleges grafikai változata a csomagolásnak és a figurák is már valószínűleg gyártás alatt állnak.

package.jpg

A képen 5 játékcsomagot láthatunk és a mai (január 20-i) fotókkal most már közelebbről is szemügyre vehetőek a csomagok:

1516463451654_1.jpg
Ezen a képen a kisebb kiszerelésű, Blue-t ábrázoló Velociraptor figurát láthatjuk, amelynek a kidolgozása elég jónak néz ki, de a festése kicsit fakó, kopottas.

1516463328656_1.jpg

A Dilophosaurus figurája is közelebbről szemügyre vehető, a figura mellett látható a kilőhető "köpet". A dinoszaurusz maga és a gallérja is szintén elég soványka festéssel látható, de maga a dinoszaurusz elég jól megmunkáltnak tűnik.

1516463514265_1.jpg

A kiszivárgott katalógusban is elég furcsán mutatott ez a sima, zöld Velociraptor. Ez a kuszónak tűnő beállítás lehet a filmbéli megjelenésére utal, de egyben eléggé nagy hasonlóságot mutatt Az elveszett világhoz a Kenner által kiadott Cyclops Raptor figurára:

cyclops.png

A következő képen az Owen és motorbicikli szett hátoldalát nézhetjük meg:

1516463248293_1.jpg

A kép tanulsága szerint, a csoportképen Owentől jobbra látható Velociraptor figura ennek a szettnek a párja lesz: a motor és Blue ugyanis összerakható lesz, és így roboghat egymás mellett a motorn Owen és Blue. Ezért is kelhet a fekete szerkezet a raptor alján, hogy mozgatható lehessen, a kisképen látható eszközzel felhúzva a szerkezetet. 

Az utolsó kép szintén egy csomagolás hátoldala:

1516463180844_1_1.jpg
Az látható, hogy a fentebb látható Blue-hoz, a zöld Raptorhoz és a Dilophosaurus-hoz passzoló méretű lesz a Gallimimus és a Dimorphodon is. Egyenlőre ennyit tudunk az anonim forrás képeiből kikövetkeztetni, remélhetőleg hamarosan további figurák is leleplezésre kerülnek.

Jövő héten keddtől-csütörtökig rendezik meg a London Toy Fair, játékshow-t, remélhetőleg a Mattel és a Universal is már komolyan képviselteti magát a rendezvényen, a  Bukott birodalomhoz és a Jurassic Park-hoz kapcsolódóan!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5613588911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása