2017. december 31. 18:51 - Lord Picard

B.U.É.K!

Minden kedves Olvasómnak sikerekben gazdag, békés, Boldog Új Évet Kívánok! Köszönöm az eddigi figyelmet, és jól esett az eddigi támogatás. 2017-ben 55 bejegyzést írtam, volt, amelyet közel 11 ezren olvastak, köszönöm az Index2 kiemelést utólag is! A Jurassic-filmek ikonikus járműveinek játékváltozatairól szóló bejegyzésemért pedig egy évet nem, csak az új évet kell kivárni! 

buek.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8213537155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.01.03. 14:01:21

Mostanában fedeztem fel a blogot. Igyekszem folyamatosan bepótolni a korábbi írásokat is. Nagyon informatív tartalmúak. Csak így tovább, minden eddig elolvasott posztból érződik az a gyermeki rajongás, lelkesedés, ami engem is mindig hatalmába kerít, ha ezekkel a történetekkel kerülök kapcsolatba.

(1 dolgot leszámítva, sajnos ezek a történetek szükségszerűen mindig emberáldozatokat követelnek.)

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2018.01.04. 18:15:17

@Anak: Köszönöm szépen a kedves szavakat! :) Reméltem, hogy érdekes és hasznos bejegyzésekkel tudok adózni a kedvenc filmszériám előtt, és örömmel tölt el, hogy mások is így vélik. Az idei évben remélem még több érdekességgel tudok szolgálni!
süti beállítások módosítása