2017. október 24. 21:12 - Lord Picard

Újabb marketinges fotók érkeztek!

spoiler3_1.jpg

Kínában jelenleg is zajlik a China Licensing Expo (korábban már tartottak ilyen rendezvényt Las Vegas-ban és London-ban is), amelyre a Universal megkettőzött erővel készült a Jurassic World: Bukott birodalom kapcsán.

Az elmúlt években a kínai piac, kiváltképp a filmpiac, hatalmas szeletet vájt ki a hollywoodi filmek piacáról. Számos példa mutatja az elmúlt évekből, hogy az Amerikában bukásnak és/vagy gyenge sikernek elkönyvelt filmek Kínában jelentősebb bevételre tettek szert (Warcarft mozi, Tűzgyűrű például), de példátlan sikernek bizonyult a Star Wars, a Halálos Iramban franchise is, és a Jurassic World is jelentős bevételeket szerzett a hatalmas országban: 228 millió dollárt hozott a film a kínai piacon, amely összeggel messze a legtöbbet tette hozzá a Jurassic World összesített, végső bevételéhez az ország.

Így, nem csoda, hogy a premier komótos közeledésével a kínai licensz expón az összes eddiginél több és nagyobb marketing anyaggal készült a stúdió. A képeken feltűnik a Jurassic Park-World Tyrannosaurus rex-e, az egyik kiállított standon a Jurassic World-ös, a falon viszon a már a Bukott birodalomhoz készült formában. Blue (vagy Kék) is természetesen itt van, Owen esetében viszont a 2015-ös film promo fotóját használták csak ismét. 

013.jpgA Universal Studios kitett magáért a kínai licensz expón a Bukott birodalom marketingjét illetően

További képek a galériában:

A hatalmas, két oldalt is a falat uraló háttereken viszont nem könnyű beazonosítani, hogy a két raptor egyáltalán ugyanaz-e és azt is nehéz megmondani, hogy ők a Raptor-csapat tagjai, azaz Charlie, Delta vagy Echo, vagy esetleg "vadon" élő példányok? A harmadik raptor viszont egyértelműen nem teljesen raptor, elég furának, torznak hat a feje. Talán egy Indoraptor lenne, amelyről csak annyit tudni, hogy levédették a nevét? Vagy csak egy félresikerült klónozás elszenvedője? Elég izgalmasnak tűnik, bármelyik is legyen, vagy teljesen más megoldása lesz a furcsa raptort illetően? Remélhetőleg hamarosan többet tudunk meg.

Néhány termékről is láthatunk fotót (az autók és a raptor az előző filmhez készültek), van, amelyik a Jurassic Park logójával van ellátva, hiszen, jövőre lesz 25 éves Steven Spielberg film klasszikusa, és az ígéretek szerint, erről is méltó módon fognak megemlékezni.

Amint újabb részletek kerülnek napvilágra, azt továbbítom az olvasók felé. Holnap biztosan érdemes lesz visszanézni, hiszen érkezik Az elveszett világ készítéséhez kapcsoló cikksorozat második fejezete!

A fotók a Jurassic Park Italia facebook oldalán jelentek meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2813070990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása