2017. október 05. 19:28 - Lord Picard

Újabb, elképesztő marketing anyagok kerültek ki!

spoileralap.jpg

Ahogy közeledik a premier dátuma (és ne feledjük, novemberben az ígéretek szerint kijön az első előzetes!), ha nagyon lassan is, de kezdenek szivárogni a Jurassic World folytatását érintő anyagok. Mint most, az iskolai füzeteket, mappákat gyártó PPR Solutions reklámanyaga... Fotók a tovább mögött!

Eddig eléggé csalódottak voltunk, rajongók, hiszen a nyári las vegasi expón is még a Jurassic World-höz készült fotókat használták fel promóciós célokra, de, most már láthatjuk, készültek ám újabbak is!

volcano-and-indoraptor-school-supplies-jurassic-world-fallen-kingdom.png

Az első képen rögtön egy vadonatúj kompozíciót láthatunk, nem csak a vulkános háttér miatt, hanem az összes rajta szereplő dinoszaurusz, így a Stegosaurusok, Triceratops, Pteranodonok új beállítást kaptak, de a legszembetűnőbb egyértelműen Isla Nublar királynője, Rexy. Láthatóan elérte a filmkészítőit a jogos kritika, miszerint bár a Jurassic World-ben látott Tyrannosaurus rex elvileg ugyanaz, amelyet láthattunk a Jurassic Park-ban, nem fordítottak kellő figyelmet arra, hogy pontosan ugyanúgy nézzen ki, mint 1993-ban. Nem úgy, mint most, 24 éve nem volt ilyen szép Rexy! A másik képen pedig egy izgalmas hibridet, vélhetően az Indoraptort láthatjuk. 

school-supplies-jurassic-world-fallen-kingdom.png

Itt az első mappán(?) levő, lávás logót már láthattuk korábban, de a raptor, bár beállásra JW-s, láthatóan újra alkották. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy ő Blue lenne, vagy sem? Rexy ismét sokkal szebb, és Jurassic Park-szerűbb, mint a World esetében az alsó két képen, míg Blue nem sokat változott, de láthatóan itt sem a JW-hez használt fotót használták újra, még dolgoztak a grafikán.

A héten zajlik a New York Comic Con, előzetesen nem tudni róla, volt vagy van-e Universal panel és ha igen, kint van-e a Jurassic World: Bukott birodalom, de ha kint is vannak, biztosan hétvégére tartogatják a leleplezést. 

A végére már egy pár napja kikerült fotó:

A Hasbro-tól sok év után a nagy rivális Mattel vette át a Jurassic Park filmekhez tartozó játékfigura jogokat (ígéreteik szerint nem csak a Jurassic World folytatáshoz, de a jövőre a 25. születésnapját ünneplő Jurassic Park-hoz is készítenek majd figurákat), és a napokban ezt a fotót osztották meg, melyen az elkövetkező játékaik prototípusai láthatóak.

jwfk.jpg

A képen eldugtak egy Tyrannosaurus rex fejet is:

jwfk2.jpg

Ez eddig elég ígéretesen néz ki, bár a többi játékhoz képest megállapítható, nem egy hatalmas figuráról van szó, de egyrészt ez csak prototípus, tanulmány is lehet egy nagyobb figurához, másrészt, iparági pletykák szerint eleve lesznek kisebb és nagyobb figura sorozatok a filmhez. Azt én már most meg merem kockáztatni, valószínűleg csak jobb figurákat gyárthatnak, mint a Hasbro tette 2 éve... Reméljük, most már minél több dolog kerül ki a netre a film kapcsán, én figyelek, figyeljétek ti is a blogot ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5512931649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása