2017. február 07. 19:44 - Lord Picard

Kimaradt jelenetek: Jurassic World

jwcsik.jpg

Egy kisebb szünetet követően elérkeztünk a Jurassic filmek ezidáig utolsó részének, a Jurassic World-nek a kimaradt jeleneteihez. A második részt után a Jurassic World dvd és Blu-ray lemezein is végre helyet kaptak a leforgatott, de végül kimaradt jelenetek. Nézzük is őket.

Irányítóközpont

jw01_1.jpg

Ebben a jelenetben Lowery (Jake Johnson) azt ecseteli Vivian-nek (Lauren Lapkus), hogy rájött, hogyan tűnhetett el az Indominus rex észrevétlenül a kifutójából: képes változtatni a testhőjét és így eltűnni az infra kamerák elől. Ekkor megjelenik Simon Masrani (Irrfhan Khan) is, és szemtanúja lesz a jelenetnek, amely mind a film novella változatában, mind a Lego Jurassic World játékban szerepel.

Egy igazán büdös jelenet

jw03.jpg

Ez a jelenet, amely több tévé előzetesben is feltűnik, azt mutatja be, amint Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) ecseteli Owen Grady-nek (Chris Pratt), milyen a kapcsolata az unokaöccseivel, amikor is egy nagy rakás dínókakihoz érnek, és Owen ráveszi Claire-t, hogy minél alaposabban kenje össze magát az ürülékkel, hogy az Indominus ne tudja kiszagolni őket.

Száradás

jw05.jpg

A jelenet azután játszódik, hogy a két testvér, Zach (Nick Robinson) és Gray Mitchell (Ty Simpkins) kimásztak a folyóból, és Gray édességgel kínálja bátyját, miközben elindulnak, hogy visszataláljanak a parkba. A jelenet közben Zach látványosan eldobja a belépő karszalagját.

Rejtőzködés

jw04.jpg

Owen és Claire rejtőzködnek az Indominus elől, amikor is egy helikopter zaja elcsalja a dinoszauruszt.

Stegoceratops

jw02_1.jpg

Az eredeti tervek szerint, miközben Owen és Claire a dzsungelt járja, összetalálkoznak egy Stegoceratops-al és így felfedezik, hogy dr. Henry Wu (B.D. Wong) valójában több hibrid állatot hozott létre, mint azt ő elárulta. A jelenetet eltervezték ugyan, de a rendező, Colin Trevorrow fia meggyőzte apját, hogy töröljék a jelenetet, mert így az Indominus kevésbé tűnne egyedinek. A filmben csak egy laborképernyőn jelenik meg az állat, de a Hasbro játékgyártó cég kiadta a Stegoceratops figuráját és a Lego Jurassic World játékban is szerepelt.

Indominus vs. Robot T. rex

jw06.jpg

Amikor az Indominus megjelenik a főutcán, az útjába kerül egy kiállított robot T. rex, amelynek a megvadult hibrid dínó leszakítja a fejét. A jelenetet Steven Spielberg javaslatára húzták ki végül a forgatókönyvből, ugyanis sokan talán bántónak tartották volna a metafórát, miszerint a CGI dínó jobb, mint az épített robotikus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8512235912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása