2016. december 20. 21:01 - Lord Picard

Jurassic Newsworld #2

newscsik.jpg

Újabb, izgalmas hírek érkeztek a Jurassic World folytatásának (még mindig nincs hivatalos cím, így továbbra is Jurassic World 2-ként hivatkozok rá) háza tájáról: újabb, fiatal tehetség csatlakozott a stábhoz, és most már van operatőrünk és zeneszerzőnk is!

- Újabb színész csatlakozott a stábhoz: Justice Smith (szerencsére nem rokona a Will Smith-klánnak). Nevével még nem sűrűn találkozhattunk, a tavalyi Papírvárosok (Paper Towns) című film után idén Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Ausztrália) The Get Down c. sorozatának főszerepét játszhatta el, nagy sikerrel. Szerepéről sokat még nem tudni, de a mértékadó Variety szaklap információja szerint egy fiatal tudóst kelthet életre Smith. 

justice.jpg

- Nem nagy meglepetésre a film operatőre Oscar Faura lett. A spanyol operatőr már három filmben is együtt dolgozott a Jurassic World 2 rendezőjével, J.A. Bayonával: Az árvaház, A lehetetlen és a Szólít a szörny után ez lesz a negyedik közös filmjük, így biztosak lehetünk abban, remek az összhang köztük. 

oscar.jpg

- És a végére hagytam a legjobb hírt: Michael Giacchino visszatér a zeneszerzői pozícióba, amelynek csak örülni lehet, hiszen a Jurassic World pompás zenéjét is ő szerezte. Nevével mostanság a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet c. filmnél találkozhattunk, amelynek zenéjét beugróként, csupán 4 hét alatt kellett összeraknia, de így is helyt állt, most azonban, hogy másfél éve lesz felkészülni, egészen biztosan remek muzsikával lepi meg a Jurassic rajongókat. 

giacchino.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7012064179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása