2022. szeptember 22. 23:00 - Lord Picard

Egymilliárdos Világuralom: $1 000 816 398

milliard_1.jpg

Végre elérte a Jurassic World: Világuralom a mérföldkőnek számító 1 milliárd dolláros bevételt, ezzel pedig a filmtörténelem 49. alkotása lett, amely átlépte ezt a határt. Ugyan lassabban sikerült ez a bravúr, és el is maradt a két korábbi Jurassic World-film teljesítményétől ez az eredmény. Ahogy egy korábbi bejegyzésemben is említettem, ezzel az eredménnyel pedig még biztosabb a Jurassic-franchise példátlan teljesítménye: egyetlen másik filmszéria sem mondhatja el magáról, hogy filmjei átlagosan 1 milliárd dolláros bevételt értek el, a Jurassic-filmek viszont összesen 6.004.481.556 dollár bevételt hoztak - csak a mozikban! Nem mellesleg a Világuralom így az elmúlt 365 nap harmadik filmje, amely átlépte a milliárdos küszöböt és a második, amely 2022-ben került bemutatásra. 

Szólj hozzá!
2022. szeptember 21. 20:22 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond the Gates - Az új Hammond és a jövő évi figurákról

hammond_6.jpg

A hónap harmadik szerdája ismét egy új epizódot hozott a Beyond the Gates-ből, a Mattel és a JurassicOutpost, valamint a Target közös bejelentősorozatából. Ismét két Hammond Collection figurát jelentettek be, róluk és néhány új termékfotóval a jövő évi figurákról a tovább mögött részletesebben.

Tovább
Szólj hozzá!
2022. szeptember 13. 21:11 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Kiadványbemutató: A filmzenei CD

domiost.jpg

A hatodik Jurassic-filmmel az Oscar-díjas filmzeneszerző, Michael Giacchino immáron harmadik alkalommal kapott lehetőséget, hogy megcsillogtassa tudását és egy teljes kört tett meg. A tovább mögött nem csak a CD kiadást mutatom be, de bővebben szót ejtek a zenei aláfestésről is.

Tovább
Szólj hozzá!
2022. szeptember 05. 23:56 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Világuralom - A box office bevételek

box_3.jpg

A végefelé közeledik a Jurassic World: Világuralom mozis pályafutása, számos országban már VOD és streaming platformon és fizikai formátumokon (DVD, Blu-ray, UHD4K) is elérhető Colin Trevorrow filmje, így elérkezett az ideje az összegzésnek, miképp teljesített a Világuralom és a Jurassic-franchise, eddig.

Tovább
5 komment
2022. augusztus 28. 19:25 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Csatornabemutató: Jurassic Lore Hungary

youtube.jpg

Ritkán, azaz eddig egyáltalán nem volt alkalmam Youtube csatornát bemutatni a blogon és ajánlani, hiszen nem is igazán lehetett ilyen csatornát követni, eddig... Nemrég indult el ugyanis a Jurassic Lore Hungary, amelyen máris akad néhány nagyon érdekes, a Jurassic-filmekkel kapcsolatos videó, és ez még csak a kezdet! Részletek a tovább mögött!

Tovább
Szólj hozzá!
2022. augusztus 23. 20:29 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Extreme Damage Roarin' Allosaurus

allosaurus.jpg

2018 óta a Mattel-nél több változat is készült már az egyik legismertebb ragadozó dinoszauruszról, az Allosaurus, amely az ugyanabban az évben bemutatott Jurassic World: Bukott birodalomban debütált a Jurassic-franchise-ban, és formálódott is azóta a megjelenése. A legújabb figura a legutóbbi, Világuralomban látott példányon alapszik, és vált az eddigi legpontosabb Allosaurus figurává.

Tovább
Szólj hozzá!
2022. augusztus 17. 20:27 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond The Gates - Az új Hammond Collection figurák

hammond_5.jpg

A hónap harmadik szerdája elhozta a JurassicOutpost.com és a Target közös videósorozatának újabb epizódját, amelyben két Hammond Collection figura került bemutatásra. Nagy meglepetés nincs, a két figurát a Mattel már az idei SDCC-ra is elvitte.

Tovább
4 komment
2022. augusztus 13. 21:49 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb Dino Trackers figurák

news_24.jpg

Habár még az idei évi figurák második hulláma is alig-alig mutatkozik a boltok polcain, egyre több, a jövőre debütáló Dino Trackers figura termékfotója kerül nyilvánosságra, ezúttal a kisebb méretű dinoszauruszok és egy nagy visszatérő figurájáról tudok beszámolni, és akad más, izgalmas új megjelenés is.

Tovább
4 komment
2022. augusztus 09. 21:09 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Owen & Velociraptor 'Beta'

owenbeta.jpg

A Jurassic World: Világuralomban a két filmtrilógia számos, fontosabb szereplője tért vissza és fogott össze, ezért a Mattel-nél nem is okozott problémát, hogy olyan visszatérő szereplők figuráit újítsa fel, Claire, vagy mint ez esetben Owen figurája. 

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása