2021. július 13. 20:40 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: SDCC 2021 - Jurassic Park Final Scene Ray Arnold

ray_1.jpg

A mai napon leleplezésre került a San Diego Comic-Con idei kiállítására tervezett különleges Mattel figura a Jurassic Park kapcsán. Ray Arnold és a Velociraptor figurája mellett a különleges, hang- és fényeffektekkel ellátott csomagolás is kecsegtető lehet a gyűjtők számára.

Tovább
2 komment
2021. június 29. 21:29 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Érkeznek a Jurassic Park Transformers alakváltók!

hasbro_2.jpg

Az előző bejegyzésemben mutattam be a Mattel legújabb, egészen kiválóra sikeredett Legacy Collection szettjét, a Tyrannosaurus Rex Escape Pack-ot. A cég először adta ki nagy méretarányban a Ford Explorer modelljét, és máris jön a következő változat - a Hasbro-tól! Képek és részletek a tovább mögött!

Tovább
Szólj hozzá!
2021. június 26. 21:47 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Legacy Tyrannosaurus Rex Escape Pack

legacypack.jpg

A Jurassic World váratlanul hatalmas sikere után a Universal partnerei megkettőzték erejüket, hogy a film folytatását komolyabb merchandising kínálat kísérje, időközben pedig a Hasbro el is vesztette a Jurassic-filmek szereplőihez kapcsolódó játékfigurák jogait, amelyet a Mattel szerzett meg. A rajongótábor egy része, jómagamat is beleértve, egy bizonyos játékot szeretett volna mindenképp látni a megjelenési listán. És most, három évvel később, végre a kezembe tarthatom: a Jurassic Park ikonikus járművét, a Ford Explorer-t! És persze még néhány kiegészítőt, ezeket mutatom be a tovább mögött.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. június 22. 20:28 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Az IMAX betekintő előzetese

dominion_1.jpg

Mint az ismert, a Universal döntése értemében, a Halálos iramban 9. előtt, az IMAX mozikban, egy 5 perces betekintést engednek a nézőknek az egy év múlva érkező Jurassic World: Világuralomba! A filmstúdió ennek apropójából pedig egy 15 másodperces beharangozó videót is közzé tett, részletek a tovább mögött:

Tovább
5 komment
2021. június 10. 22:10 - Lord Picard

Jurassic World Evolution 2 - Érkezik a folytatás, még 2021-ben!

198345642_1458716227827215_160665458916764102_n.jpg

Nincs megállás, a tegnap esti hírek után ezúttal a számítógép és platform játékok rajongóit örvendeztették meg jó hírekkel: még idén érkezik a Jurassic World Evolution 2! Részletek a tovább mögött! 

Tovább
Szólj hozzá!
2021. június 09. 23:20 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Hivatalos plakát, kép és infók!

Ma este Sam Neill, majd később a Universal Pictures hivatalos csatornái is megosztották az alábbi teaser plakátot:

e3d5dzfucamvzkn.jpg

A Halálos iramban 9. része előtt, az IMAX mozikban leadnak egy részletet a Jurassic World: Világuralomból! És a pletykák szerint nem is apró jelenetet kapunk: 5 perces ízelítő lesz látható az egy év múlva mozikba kerülő hatodik Jurassic-filmből! Arról, hogy ez mennyire Amerika exkluzív részlet lesz, és hogy mikor kerülhet fel online csatornákra, még nincsenek hírek. 

Rob Keyes, a ScreenRant oldal alapítója pedig a plakát mellett az alábbi képet is megosztotta, leírása szerint ő már láthatta is ezt az öt perces részletet!

drop.jpg

Az előtérben egy Moros Intrepidus látható, egy hatalmas ragadozó előtt, amely nem más, mint a Giganotosaurus, e két fajt maga Colin Trevorrow nevezte meg a twitteren. A háttérben megfigyelhető fák egyedi lombkoronái kísértetiesen emlékeztetnek a szokotrai sárkányfákra, ahol egy second unit stáb forgatott is tavaly tavasszal, amint arról
írtam is akkoriban. És az, hogy ott nem volt jelen a főszereplők közül senki sem, illetve a plakát tetején olvasható mottó: Minden itt kezdődött, utalhat arra is, hogy az 5 perc, ami állítólag a film első 5 perce lesz, nem is a jelenben, hanem még a dinoszauruszok uralma alatt játszódik, évmilliókkal ezelőtt! 

És azóta egy szintén twitterre kikerült rövid leírás az első 5 percről meg is erősítette az elméletemet: ez a jelenet 65 millió évvel ezelőtt játszódik, és a két új, a Jurassic-filmeken nem látott fajon túl még további 5, új faj fog felbukkanni ebben az öt percben! 

A Halálos-család legújabb felvonását itthon június 24-étől, az Egyesült Államokban pedig június 25-étől játsszák a mozik.

5 komment
2021. június 07. 21:44 - Lord Picard

Jurassic World: Dino Escape - Újabb figurák a láthatáron!

ujabb_2.jpg

A Mattel a tavaly eltervezett menetrendjét megváltoztatni kényszerült a Jurassic World: Világuralom premierjének elhalasztásával, és így csak jó féléves távnál kezdtek el megjelenni a boltok polcain a Dino Escape játékvonal figurái, amelyek közül több is a Krétakori tábor 3. évadához kapcsolódik. A tovább mögött pedig pillantásokat vethetünk új, eddig még nem publikált termékfotókra, és vannak, akik már néhány figurát meg is kaptak.

Tovább
2 komment
2021. június 03. 19:51 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Lego Jurassic World - A 2021-es szettek

lego2021_2.jpg

A dán LEGO az idei évet sem hagyja ki új megjelenés nélkül a Jurassic World brand kapcsán – míg 2018-ban inkább a Jurassic World első két részén alapuló szettekkel örvendeztették meg a rajongókat, addig a 2019-2020-as készletek részben a saját animációs sorozatukon, az Isla Nublar legendája és részben a filmek ihlették, de egy kicsit a Jurassic Park előtt is adóztak. Az idei szettek pedig egészen váratlan módon ötvöznek két témakört is. Részletek a tovább mögött.

Tovább
4 komment
2021. május 28. 19:04 - Lord Picard

Jurassic World: Krétakori tábor - A harmadik évad - Kritika

harmadik_1.jpg

Még 2019 nyarán jelentették be, hogy a Universal Pictures - DreamWorks Animation - Amblin Entertainment közreműködésével, a Netflix megrendelésére érkezik a Jurassic World: Krétakori tábor animációs sorozat, amely a 2015-ös mozifilm idején játszódik. A tavaly szeptemberben debütált első évadot januárban követte a második felvonás, és most már túl vagyunk a harmadik etapon, kérdés, van-e még elég elmesélni valója a készítőknek egy vagy több évadhoz? Spoileres beszámoló a tovább mögött. 

Tovább
11 komment
süti beállítások módosítása