2023. március 22. 20:17 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Hammond Collection Dr. Alan Grant

hcalan.jpg

Újabb Hammond Collection figurával bővült gyűjteményem, a Jurassic Park egyik főszereplőjéről készült új figurát a szokás szerint a tovább mögött mutatom be, és szó lesz sajnos egy szívszaggató hírről is...

Tovább
Szólj hozzá!
2023. március 15. 21:34 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: 30. évfordulós Funko Pop! figurák és egyebek

30funko.jpg

Március idusán jelentkezett a Beyond The Gates, a Target és a JurassicOutpost közös videósorozatának idei második epizódja - a várakozásokkal ellentétben azonban a műsor története során először, nem a Mattel, hanem a Funko Pop! évfordulós kiadásait mutatták be, de a tovább mögött az elmúlt napokban érkezett új Mattel figurákról is lesz szó.

Tovább
Szólj hozzá!
2023. március 08. 21:44 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: A 30. évfordulós Jurassic Park LEGO készletek

legojp30.jpg

A dán LEGO 2015 óta stabilan partnere a Universal-nak a Jurassic-franchise kapcsán, mindhárom Jurassic World film, de a Krétakori tábor sorozat is kapott kisebb-nagyobb készleteket, és már a Jurassic Park-ot is megtiszteltek néhány szettel, de a mai napon végre közzétették, a film 30. évfordulója kapcsán milyen szettekkel ünneplik a harminc évvel ezelőtt bemutatott filmet.

Tovább
Szólj hozzá!
2023. március 02. 23:04 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: További képek az új figurák + Új Kinder megjelenések!

news_25.jpg

A tavasz beköszöntével megélénkülni látszik a Jurassic-franchise körül is a levegő, a legutóbbi, több tucatnyi termékfotó után további fotókon vehetők szemügyre az új Hammond Collection figurák, de az alapsorozat néhány tagjáról is érkeztek új képek, és a Kinder is még tartogat meglepetéseket!

Tovább
Szólj hozzá!
2023. február 27. 19:40 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Az idei figurák második hullámáról

2ndwave.jpg

Idehaza is szépen érkeznek az idei, Dino Trackers játékvonal figurái, de lassan már a második hullám figuráiról is érkeznek az első stockfotók, többek között három új Hammond Collection figuráról, miközben minden előjel nélkül egy nagyon várt szett egy európai boltban bukkantak fel. Részletek a tovább mögött.

Tovább
Szólj hozzá!
2023. február 21. 19:23 - Lord Picard

Borostyán Dilopho Díjátadó - A győztesek

Vasárnap került megrendezésre a Borostyán Dilopho Díjátadó, jóbarátom, Sanyi Jurassic-tematikájú csatornáján, a Jurassic Lore Hungary-n. Egyedülálló módon, a rajongók szavazhatták meg 2022 legjobb, vagy épp legrosszabb, dinoszauruszokkal kapcsolatos tartalmait. 

A kategóriák jelöltjeit és győzteseit pedig olyan népszerű, magyar videósok segítségével osztotta ki Jurassic Lore Hungary, mint Prehistoric Lexikon, Dínók, Meg Minden, Primevalboy és Fekete Dani, a Pangea TV alapítója, valamint star book és Sanyi podcast-es társa, Norman. És, rendkívül megtisztelő módon, két kategóriában is a Jurassic Hungary azaz én jelenthettem be a győzteseket.

borostyan_dilopho_dijatado.png

Örömteli látni, hogy végre idehaza is egyre több tartalomgyártó fordítja figyelő tekintetét a Jurassic-franchise-ra, de nem csak a filmekre, hanem a paleontológiára és dinoszauruszok kapcsán is most már rengeteg minőségi tartalom készül.

 

Szólj hozzá!
2023. február 20. 19:39 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Hammond Collection Velociraptor JP///

hcraptor.jpg

Még tavaly voltam olyan szerencsés, hogy meg tudtam rendelni a Hammond Collection vonalon megjelenő Outhouse Chaos Set-et, a sorozat legújabb tagjáért viszont már nem kellett aggódni, hogy épségben ideérjen a tengerentúlról: idehaza is egyre több oldalon bukkannak fel a gyűjtői figurák, így a most bemutatásra kerülő Velociraptor is.

Tovább
Szólj hozzá!
2023. február 15. 20:33 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Itt az év dobása: '93 Classic Collection

93beyond.jpg

És a Mattel tényleg megcsinálta! Eddig csak sejteni lehetett, mire készül az idei évben a Mattel, hétfőn már a klasszikus Tyrannosaurus rex figurára vethettünk is pillantást, de az idei első Beyond The Gates további szettek bemutatóját is elhozta, videó és rengeteg kép a tovább mögött!

Tovább
2 komment
2023. február 14. 20:36 - Lord Picard

Elindult a SkyShowtime, elérkezett a Világuralom ideje

skyshowtime_1.jpg

A mai napon elindult a legújabb streaming szolgáltatás Magyarországon, a SkyShowtime! Érdemes ellátogatni az oldalra és tájékozódni, hiszen azok, akik április 11-ig előfizetnek, örökre, de legalábbis addig, amíg nem mondják le az előfizetést, 990 Ft-ot kell fizessenek, havonta - vagy legalábbis a mindenkori havi díj felét. A SkyShowtime-on megtalálhatjuk többek között a tavalyi év slágerfilmjét, a Top Gun: Maverick-et, a nagysikerű sorozatot, a Yellowstone-t és annak spinoff-jait, de az Indiana Jones-filmeket, vagy egy kivétellel az összes Star Trek mozifilmet és a legendás Star Trek: Az új nemzedék sorozatot is élvezhetjük, sőtt, az egyik legújabb szériát, a Különös új világot is élvezhetjük, ráadásul magyar szinkronnal. Természetesen a blog szempontjából a legrelevánsabb tartalom a Jurassic World: Világuralom: mivel a film sajnos nem jelent meg idehaza sem DVD, sem Blu-ray formátumban, csak online lehetett eddig megvásárolni különböző szolgáltatóknál, de most a havidíjért cserébe elérhető, igaz, csak a mozi változat. 

sky_1.jpg

A kínálatban megtalálhatjuk a Jurassic Park-trilógiát is, viszont a Jurassic World-trilógia középső darabja, a Bukott birodalom egyelőre hiányzik (valószínűleg még korábban, meghatározott időre került egy másik platform kínálatába, mely még nem járt le), és azért a Krétakori táborra ne számítsunk ezen a platformon, de mivel a szolgáltatás egyik alappillére a Universal stúdió, remélhetőleg ezek a filmek örökké a kínálat részét fogják képezni.

Szólj hozzá!
2023. február 13. 19:02 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Electronic Real Feel Tyrannosaurus Rex

realfeel.jpg

Ma, hála egy külföldi webshopra feltöltött adatlapnak, végre megpillanthatjuk a 30. évfordulóra időzített, a Kenner-éra előtt tisztelgő új figuráját, képek a tovább mögött.

Tovább
3 komment
süti beállítások módosítása