2019. június 22. 20:28 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírek az élményparkokról

elmeny.jpg

Tavaly szeptemberi bezárása óta a Jurassic-rajongókat foglalkoztatja, miképp újul meg az első Univarsal Studios élménypark Jurassic Park: The Ride-ja, én magam is számos bejegyzésben adtam hírt az átalakítás fázisairól. A héten a kiszolgáló egységek és a sétányok megnyitásra kerültek, a fő attrakción, a vízi túrán pedig már teszteket futtatnak. Lássuk tehát, miképp újult meg a ride.

Tovább
Szólj hozzá!
2019. június 17. 19:45 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Legacy Collection - John Hammond

hammond.jpg

A mai napon egy igazán különleges, régóta várt figurát mutatott be a Mattel, amelyre a Jurassic Park rajongók már 26 éve vártak: a park megálmodója, John Hammond is megkapja végre a maga figuráját. Részletek, nagy felbontású képek a tovább mögött!

Tovább
2 komment
2019. június 11. 21:55 - Lord Picard

Jurassic World: Lego Jurassic Park: T. rex Rampage

lego_9.jpg

Az elmúlt hetekhez képest mostanság több izgalmasabb hír is napvilágot látott a Jurassic World filmek és játékok vonatkozásában: a Netflix mutatja be jövőre az első rajzfilm sorozatot a franchise történetében, új fotók érkeztek a Mattel Brachiosaurus figuráról, most pedig a rejtélyes, a Jurassic Park előtt adózó Lego készletről érkeztek részletes képek!

Tovább
3 komment
2019. június 07. 21:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Mattel Brachiosaurus

brachio_7.jpg

A minap a Netflix és a Dreamworks Animation új sorozatáról, a Jurassic World: Cretaceous Camp-ről szóltak a hírek, viszont ugyanakkor érkezett néhány új kép az idei év, de talán az egész Mattel-es játékvonal egyik legnagyobb dobásáról: a Brachiosaurus figuráról!

Tovább
4 komment
2019. június 04. 20:00 - Lord Picard

Jurassic World: Camp Cretaceous előzetes + sajtóközlemény

cmp.jpg

A mai nap erősre sikeredett, hiszen ma két izgalmas projektről is friss információk láttak napvilágot, most a Netflix-en debütáló Jurassic World: Camp Cretaceous-ról lesz szó, és máris itt egy kedvcsináló előzetes, részletek a tovább mögött:

Tovább
Szólj hozzá!
2019. június 01. 20:01 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Basic Velociraptor

raptor_3.jpg

Úgy tűnik, itthon és szerte Európában megakadt az új Jurassic World-ös játékfigurák kiadása, míg az Egyesült Államokban már a nyáron érkező rövidfilm két főszereplője is megjelent. A mai bejegyzésemben így egy olyan Velociraptor figurát mutatok be, amely tavaly jelent meg, de szintén elkerülte a hazai forgalmazást.

Tovább
Szólj hozzá!
2019. május 28. 19:34 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírcsemege

csmg.jpg

Az elmúlt hetekben úgy tűnik nem csak engem, de a blog.hu-t is érték informatikai megpróbáltatások, ugyanis gondom volt a blogbejegyzések megírásával majd szerkesztésével, nem mintha most olyan sok téma lenne. Egy termékbemutató még várat magára, remélhetőleg 1-2 napon belül meg tud jelenni a cikk, addig is némi információ csepegett a los angelesi Universal parkból, a Live Tour háza tájáról, valamint a rejtélyes, nyári rövidfilmről is.

Tovább
Szólj hozzá!
2019. május 12. 19:21 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Új figurák a rövidfilmből!

babr.jpg

A rajongók is már nagyon várják, hogy a Mattel idei legnagyobb dobásai, az Indominus rex, a Super Colossal Blue és a Primal Blue figura megjelenjenek, nem is beszélve a Brachiosaurus, és akkor a semmiből most berobbant az alábbi két figura. Részetek a tovább mögött.

Tovább
4 komment
2019. május 11. 22:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Hatch 'N Play Tyrannosaurus rex

rexy_9.jpg

Amíg a legújabb Dino Rivals figurák nem jelennek meg hazánkban, illetve én sem tudok szert tenni egy-egy újabb darabra, egy elmaradásomat törlesztem: még tavaly sikerült beszereznem a Hatch ’N Play Dinos vonalról az alábbi figurát, amely, társaival együtt, még mindig megtalálhatóak a hazai kínálatban.

Tovább
Szólj hozzá!
2019. május 04. 19:17 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Lego - Az új készletek

lego_8.jpg

Februárban jelentette be a dán Lego-csoport és a Universal filmstúdió, hogy az idei esztendőben is folytatódik az együttműködés a Jurassic World brand kapcsán. Az eddig megjelent készletek mellett különböző foglalkoztatókönyvek vagy épp tévéfilm is erősítette a brandet, valamikor az idei évben pedig Legend of Isla Nublar címmel animációs sorozatot is bemutatnak. Az új készletekről friss információk a tovább mögött.

Tovább
2 komment