2020. augusztus 07. 19:48 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Izgalmas fotó a díszletből!

ingen.jpg

Azok után, hogy Laura Dern és Sam Neill is posztolt a napokban az első forgatási napjáról egy-egy képet, ezúttal maga a rendező, Colin Trevorrow osztott meg egy fotót a JurassicOutpost oldallal az egyik díszletből, amely egy nagyon is ismerős helyszínre utal! 

image4-986x1024.jpeg

Gondolatmenetem a tovább mögött...

Tovább
Szólj hozzá!
2020. augusztus 05. 20:37 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Dominion - Forgatási hírek #12

12.jpg

A Jurassic World: Világuralom forgatása rendben zajlik immáron egy hónapja Angliában, a héten pedig a kötelező, 10-14 napos karantént kitöltve két ismerős arc csatlakozott a forgatáshoz!

Tovább
Szólj hozzá!
2020. július 31. 20:55 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Játékfigura hírek 2020/2021

jnews.jpg

A San Diego Comic Con 2020-at helyettesítő online panelek között ugyan egy hete debütált egy videó a Mattel-től, a Jurassic-rajongók nem lehetnek elégedettek, holott 2018-ban és 2019-ben is remek prezentációkat, kiállításokat láthattunk a rendezvény kapcsán. Annál izgalmasabb hírek érkeztek viszont egy amerikai áruházlánc frissített adatbázisának révén és egészen friss hírként egy régi partner is visszatér a dinók világába! 

Tovább
Szólj hozzá!
2020. július 28. 16:06 - Lord Picard

Jurassic World: Krétakori tábor - Szinkronos előzetes és plakát!

jwcc.jpg

A hétvégi, eléggé eseménytelen virtuális Comic Con után a mai napon a Netflix animációs Jurassic World-sorozatának első, rendes előzetesével, plakátjával és premier dátumával rárúgta az ajtót a rajongókra! Plakát, részletek a tovább mögött, a szinkronos videó pedig itt:

Tovább
Szólj hozzá!
2020. július 24. 22:07 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Dominion - Forgatási hírek #11

vilaguralom.jpg

Ezen a hétvégén rendezték volna meg az év legjobban várt geek-eseményét, a San Diego Comic Con-t. Az 1970 óta szerveződő eseményt a világjárvány miatt már korábban lemondták, de a kiállítók (játék gyártók, filmstúdiók, képregény kiadók) ezen a hétvégén virtuálisan, élő vagy előre rögzített videókban mutatják be az eseményre szánt termékeit, illetve készítenek interjúkat, így megtartva a San Diego Comic Con@Home eseményt. A Jurassic World: Világuralom kapcsán Colin Trevorrow nyilatkozott, de más hírek is akadnak Londonból.

Tovább
2 komment
2020. július 15. 20:24 - Lord Picard

Lego Jurassic World-sorozat: Július 20-ától a Nickelodeon-on!

A márciusi Lego Jurassic World matricás album kapcsán reménykedő rajongóknak nem kell már sokáig várniuk: a magyar Nickelodeon műsorán július 20-án debütál az eredetiben Legend of Isla Nublar címen futó animációs sorozat! A sorozat epizódjai minden hétköznap, 18:30-kor debütálnak a csatornán.

Az első két epizód a The Secret Exhibit c. tévéfilm lesz két részre bontva, utána pedig a 13 részes sorozat következik majd, érdemes lesz tehát most egy ideig a rajongóknak a tévé képernyője elé ülni esténként és követni Owen, Claire, a kicsi Blue és Rexy kalandjait Isla Nublar-szigetén, a Jurassic World-ben! 

legon_1.jpg

Szólj hozzá!
2020. július 13. 20:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Dominion - Forgatási hírek #10

forg10.jpg

A múlt héten végre folytatódott a Jurassic World: Világuralom forgatása Angliában, a Pinewood Studios-ban, és folynak az előkészületek is a stúdió melletti erdőségben a forgatásra. Eközben egy brit napilap tévesnek bizonyuló információja is borzolta a kedélyeket.

Tovább
Szólj hozzá!
2020. július 10. 20:51 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Roarivores Ankylosaurus

ankylo_6.jpg

Nem tegnap volt alkalmam 2018-as figurát bemutatni, de a körülmények úgy alakultak, hogy csak most köszönhetem gyűjteményem tagjaként ezt a remek, hangot adó dinoszaurusz figurát. 

Tovább
2 komment
2020. július 09. 19:29 - Lord Picard

Jurassic World: Dominion - Íme, a hivatalos magyar cím!

A DVDNews.blog.hu oldal a Facebook oldalán rántotta le a leplet, a UIP-Dunafilm gondozásában a tervek szerint 2021. június 10-én bemutatandó hatodik Jurassic-film a Jurassic World: Világuralom címet kapta a magyar forgalmazásban! 

A képen a következők lehetnek: szöveg

A jól hangzó, tömör eredeti cím, a Dominion szó szerinti fordítása uralom lett volna, de valószínűleg régies hangzása miatt is döntöttek a Világuralom cím mellett a UIP-nál, és én személy szerint elégedett vagyok a címmel. Aláhúzza, hogy immáron a dinoszauruszok szerves részei az emberi hétköznapoknak, az amerikai kontinensen legalábbis egész biztosan. Íme a saját logó változatom a magyar címmel:

jw-vilaguralom.jpg

Szólj hozzá!