2021. október 19. 19:19 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Final Scene Ray Arnold *Exkluzív*

rayarnold_2.jpg

A Mattel 2018 óta gondos gazdája a Jurassic-franchise-nak: számos termékosztályban, rengeteg figura jelent meg gondozásukban, legyen az ember, dinoszaurusz vagy jármű. Az én általam is leginkább követett termékosztály a hagyományos, 3.75 inches akciófigura sorozat, amelyben többnyire 1:18 méretarányú figurákkal örvendeztetik meg a rajongókat. 2019 és 2020 után az idei évre is készült a Mattel egy különleges, mind csomagolásban, mind tartalomban limitáltabb figura megjelenéssel, amelyet most már én is bemutathatok, jöjjön a Final Scene Ray Arnold névre hallgató különleges kiadás bemutatója.

Tovább
9 komment
2021. október 15. 19:31 - Lord Picard

Jurassic World: Krétakori tábor - 4. évad: December 3-án!

Végre hivatalosan is bejelentésre került, december 3-án a negyedik évaddal folytatódik a nagy sikerű Krétakori tábor 4. évada! Az aprócska videó alapján egy új szigetre tévednek a táborozóink, vagyis az is lehet, hogy nem a rajongók által olyannyira várt Isla Sorna-ra, hanem a környező, az "Öt halál" névvel illetett szigetek egyikére látogathatunk el.

1 komment
2021. október 08. 21:55 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: A Jurassic World: Dominion 2022-es Mattel figurái

2022.jpg

Izgalmasan alakul a mai nap, ugyanis napvilágot látott számos, belső használatra készített kép a Mattel jövő évi figuráiról, amelyeken az új csomagolásokat mutatják be, és persze a figurákat. Nem minden figura lesz köthető azért a Jurassic World: Világuralomhoz, de amelyek igen, azok nagyon izgalmasnak tűnnek, részletek és képek a tovább mögött! Figyelem, a bejegyzés SPOILERES lehet!

Tovább
4 komment
2021. október 04. 20:52 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Slash N' Battle Scorpios Rex

scorpios_2.jpg

Végre idehaza is felbukkant a Krétakori tábor 3. évadában felbukkanó hibrid szörnyeteg, a Scorpios Rex elektronikus figurája. A békésnek semmiképp sem nevezhető ragadozóról bővebben a tovább mögött.

Tovább
6 komment
2021. szeptember 20. 19:01 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Extreme Chompin' Spinosaurus

spinosaurus.jpg

Vitán felül áll, hogy Mattel igazán megdolgozik a Jurassic-filmekhez kapcsolódó játékjogokért, rengeteg dinoszaurusz, több változatban és szettben került eddig a boltok majd a rajongók polcaira. Nem csak a két Jurassic World, vagy a Krétakori tábor kapcsán, de a korábbi filmek számos ikonikus szereplőjéhez, járművéhez visszanyúltak. Már kétféle változatban jelent meg eddig a Jurassic Park /// antagonistája, a Spinosaurus, a harmadik változatot a Krétakori tábor játékvonalára tervezték és most van szerencsém közelebbről is bemutatni.

Tovább
15 komment
2021. szeptember 06. 20:29 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Sound Strike Sinoceratops II

sinoceratops_1.jpg

A Mattel a 2018-ban útnak indított Jurassic World játékfigura sorozatában nem egyszer nyúlt már az újracsomagolás és újrafestés módszeréhez egy-egy faj esetében, hogy fenntartsa az érdeklődést. Nem csak megjelenésében újítottak egy-egy faj esetében, de az esetleges hibák orvoslását is szolgálták a repaint változatok, arról nem is szólva, hogy így lehetőség van egy korábban megjelent, de már nem kapható faj figuráját újra beszerezni. Az új szerzeményem egy kicsit mindegyik kritériumnak megfelel: íme a Sinoceratops figura legújabb kiadása!

Tovább
1 komment
2021. augusztus 26. 20:14 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírözön - Új JWE 2 előzetes és izgalmas JW: Világuralom hírek!

jwed.jpg

Hamarosan a régi rendszerességgel érkeznek a hírek, termékbemutatók a blogon, és a hírbőség kezdetét is vette a héten: a Jurassic World Evolution 2 új, lenyűgöző trailert kapott, számos új fajjal és környezettel játszhatunk majd, valamint lezajlott a CinemaCon 2021,  ahol a Universal panelján 90 másodperces werk és filmrészletekkel tarkított videót is levetítettek a Jurassic World: Világuralomból, a szerencsések pedig erről be is számoltak! Ezzel kezdem a tovább mögött.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. augusztus 11. 21:46 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírcsemege #16 - Tovább folytatódik a figura dömping

jw16.jpg

A Mattel nem csügged, és már a 2021-22 fordulójára tervezett újabb figurahullám figuráiról közöltek képeket a CollectJurassic.com oldalon keresztül. Néhány fotó ugyan nem a tényleges figurát, hanem annak digitális változatát mutatja, és túl sok újdonság nincs is, de legalább az eddig hanyagolt két táborozó is megkapja a maga figuráját.

Tovább
Szólj hozzá!
2021. augusztus 06. 22:53 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: GyerekZsibi - Játékok szívből

gyerekzsibilogo.jpg

Az elmúlt hónapokban a rajongók, gyűjtők szomorúan észlelhették, hogy az idei évben megtorpant idehaza a játékboltok kínálata a Mattel Jurassic World témakörben, egyetlen kivétellel. Mi lehet a titka és miért is érdemes követni a GyerekZsibi kínálatát? Ebből a bejegyzésből kiderülhet.

Tovább
2 komment
2021. augusztus 01. 20:59 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb Amber Collection figurák érkeznek!

amber_5.jpg

A San Diego Comic Con rendezvényt a tavalyi évhez hasonlóan ismét csak online rendezték meg, és sem a Universal, sem partnerei nem erőltették meg magukat a Jurassic-témakörben, még az IMAX Preview sem került sajnos hivatalosan bemutatásra videómegosztó oldalon. Viszont az elmúlt két hétben 4, közelgő Amber Collection kiadás hivatalos fotói is napvilágra kerültek, a tovább mögött a Jurassic Park két főszereplője mellett dinókat is láthatunk Az elveszett világból és a Jurassic Park ///-ból!

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása