2024. május 22. 20:33 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond The Gates - Hammond Collection-tripla

beyondhc3.jpg

A májusi Beyond The Gates-epizód nagy meglepetést nem okozott, két olyan figura került bemutatásra, amelyekre lehetett számítani, vagy inkább három figura? A tovább mögött részletezem, de az új, sokak által rendkívül várt 93 Classic Collection-vonal gyűjtői darabjáról is szó esik.

Tovább
1 komment
2024. május 13. 22:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Az idei LEGO-szettek és egyéb hírek *FRISSÍTVE*

legomattelhirek.jpg

Végre képeken is megnézhető, milyen készletekkel bővül a LEGO kínálata a Jurassic World: Káoszelmélet kapcsán, de most már új, hivatalos fotókon is megcsodálhatunk néhány új Mattel-es figuramegjelenést, de még a Jurassic World: Evolution házatájáról is érkeztek új hírek.

Tovább
Szólj hozzá!
2024. május 08. 00:07 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Káosz-elméletek és figurahírek

hirek_2.jpg

Még bő két és érkezik a Netflix-re a Jurassic World: Káoszelmélet. Az új animációs sorozattal kapcsolatos néhány új információról valamint az új akciófigurákról és eddig nem látott, új Hammond Collection figurákról is értekezek a tovább mögött.

Tovább
Szólj hozzá!
2024. április 30. 21:45 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Káoszelmélet - A 2. előzetes

Ahogy az várható volt, alig egy hónappal a Jurassic World: Káoszelmélet premierje előtt a Netflix kiadta a második, hosszabb előzetesét az új animációs sorozathoz, előbb jöjjön a szinkronos előzetes, a tovább mögött pedig némi elemzés és az eredeti előzetes, jól indul a május!

Tovább
Szólj hozzá!
2024. április 24. 20:23 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond The Gates - HC Giganotosaurus és Therizinosaurus

hcgigatheri_1.jpg

Az áprilisi Beyond-epizód egy újabb házigazdával megérkezett, és az idei év kétségtelenül két legjobban várt megjelenéséről rántotta le a leplet. A Jurassic World: Világuralom két sztárja érkezhet hamarosan a rajongókhoz, és ezúttal sikerült elég jól eltitkolni is, kik is kerülnek egész pontosan a mai adásba, lássuk is a részleteket a tovább mögött.

Tovább
1 komment
2024. április 05. 19:18 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb Mattel és McDonald's figurák érkeznek!

meki_2.jpg

A tegnapi néhány figura után a mai napon két újabb, immáron nagyobb méretű figuráról szivárogtak ki képek, amelyek közül legalább egyikük kifejezetten a Káoszelmélet sorozathoz kapcsolódik, de ez a sorozat sem marad McDonald's figurák nélkül!

Tovább
1 komment
2024. április 03. 22:28 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: A Mattel idei kínálata tovább bővül

chaos_5.jpg

A Mattel a hagyományos figurákon túl az idei évben is számos újdonságot tartogat a rajongóknak. A Collect Jurassic oldalán megjelent a mai nap folyamán néhány új termékfotó, amelyek az adott terméken túl a Káoszelméletben megjelenő fajokról is képet adhat. 

Tovább
Szólj hozzá!
2024. március 28. 21:01 - Lord Picard

Jurassic World: Káoszelmélet - Új előzetes és plakát

Végre megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első, rendes előzetese - habár az alig egy perces kedvcsináló eleje egy kis összegzés a Krétakori táborból, de végre ízelítőt kapunk az új sorozatból is, amely - mint most kiderült - május 24-én érkezik a Netflix műsorára! Az előzetes után, a tovább mögött a részletek és az új plakát.

Tovább
Szólj hozzá!
2024. március 27. 23:01 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond The Gates - Legacy Collection Diplodocus

diplodocus.jpg

Az elmúlt napokban már nem csak a teljes figuráról, de annak csomagolásáról is kiszivárgott néhány, rossz minőségű fotó, de várható volt, hogy a mai Beyond The Gates-epizód a Legacy Collection Diplodocus figurájáról fog szólni, így rögtön a szép minőségű felvételeken csodálhatjuk meg az új óriásfigurát, de a tovább mögött a Káoszelmélet új dinoszaurusz-szereplőiről is szó esik azért!

Tovább
Szólj hozzá!
2024. március 18. 21:30 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató: Hammond Collection - Carnotaurus

hccarnotaurus.jpg

Végre elérkezett a pillanat, bemutatásra kerül a blogomon, a hazai beszerzésű Hammond Collection Carnotaurus - alighanem az egész Mattel, sőt, az egész Jurassic-franchise eddigi legjobb akciófigurája, ami mostantól az új etalon, bár lehet, már nem sokáig... De ne szaladjunk ennyire előre, következzék a HC Carnotaurus bemutatása.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása