2024. július 24. 19:15 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Bemutatkozik a REIMAGINED játékvonal!

re-carno.jpg

A Legacy vonal tovább él, immáron egy új alvonallal – bemutatták a legújabb, Reimagined figurasor első darabját, amely sokak számára lesz ismerős. Szokásomhoz híven, a részletek a tovább mögött.

Tovább
Szólj hozzá!
2024. július 02. 22:31 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Egy év a premierig - Folytatódik a forgatás *FRISSÍTVE*

jw7news.jpg

A tervek szerint egy év múlva kerül a mozikba Gareth Edwards rendezésében az egyelőre még cím nélküli, új Jurassic World-film. A forgatás múlt hónapban vette kezdetét Thaiföldön, de a jelek szerint már megkezdték a máltai forgatás előkészítését is. Fotók és új információk a tovább mögött... FRISSÍTÉS: Úgy tűnik, előkerült az első, a filmben ténylegesen szereplő dinoszaurusz is!

Tovább
Szólj hozzá!
2024. június 26. 21:31 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond The Gates - '93 T. Rex Off-Road Tracker Pack

93collectrex.jpg

A Jurassic June egyik záróakkordjaként került ma bemutatásra a legújabb Beyond The Gates-epizód, amely a '93 Classic Collection legújabb, egészen pazarul sikerült szettjét mutatja be. 

Tovább
Szólj hozzá!
2024. június 24. 21:15 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: SDCC '24 - Itt az idei exkluzív figura

sdccjimmy.jpg

Egy hónappal az idei San Diego Comic Con rendezvény kezdete előtt, a Mattel Creations oldalán már lelepleződött és figyelhető az idei exkluzív Jurassic World-ös figura, amely egy igencsak furcsa választás, de a kialakításra egy csepp panasz sem lehet.

Tovább
Szólj hozzá!
2024. június 16. 22:14 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World 4: Elkezdődött a forgatás!

jw4news.jpg

Januárban érkezett a hír, miszerint David Koepp fejlesztésével új Jurassic-film forgatókönyv készül, később pedig a Universal is megerősítette a hírt, valamint a lehetséges premierdátumot is kitűzte: 2025. július 02. Ez is volt az utolsó, a stúdió vagy valamely készítő által tett bejelentés, hiszen azóta sem a színészek, sem a készítők nem lettek hivatalosan bejelentve, és mintegy fű alatt, de pár napja elindult a forgatás is, Thaiföldön. A tovább mögött minden részletet kifejtek, amit eddig tudni lehet...

Tovább
Szólj hozzá!
2024. június 11. 22:15 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic Park: Survival - Újabb részletek a játékról

jpsurvival.jpg

A hétvégén megtartott Summer Game Fest-en, bizonyos értesülések ellenére, ugyan nem jelent meg újabb videó a rajongók által olyannyira várt új Jurassic-játékról, de az amerikai IGN számára némi bepillantást nyerhettünk a játék kulisszái mögé, bővebben minderről a tovább mögött...

Tovább
Szólj hozzá!
2024. június 05. 22:22 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Legacy Collection - Velociraptor Containment Chaos Pack

mattellegacy.jpg

A Mattel 2023-ban újabb filmes szettekkel örvendeztette meg a Jurassic Park rajongók szívét, sajnos az öröm nem lehetett azonban felhőtlen. Erről a szettről szól legújabb bejegyzésem.

Tovább
Szólj hozzá!
2024. május 26. 22:58 - Lord Picard

Jurassic World: Káoszelmélet - Az első évad - Kritika

jwct-kritika.jpg

Péntektől elérhetővé vált a Netflix-en a Jurassic World: Káoszelmélet, az öt évadot megélt Jurassic World: Krétakori tábor folytatása. Hőseinket egy tragédia hozza össze újra, nyomukban dinoszauruszokkal és emberekkel egyaránt. A tovább mögött az első évad - merthogy kapunk folytatást - összefoglalása, illetve véleményem olvasható. Figyelem, a bejegyzés SPOILER-eket tartalmaz!

Tovább
Szólj hozzá!
2024. május 24. 23:33 - Lord Picard

Jurassic World: Káoszelmélet - Már a Netflix-en!

kaoszelmelet4.jpg

A mai nappal elérhetővé vált a Netflix-en a Jurassic World: Káoszelmélet első évada. A Nublar Hatos újabb veszélyekkel, dinoszauruszokkal és emberek egyaránt néz szembe. A holnapi napon pedig szokás szerint, kritika/élménybeszámoló is olvasható lesz a blogon (egy vihar miatt sajnos csak néhány órája tudtam elkezdeni a sorozatot). 

Szólj hozzá!
2024. május 22. 20:33 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond The Gates - Hammond Collection-tripla

beyondhc3.jpg

A májusi Beyond The Gates-epizód nagy meglepetést nem okozott, két olyan figura került bemutatásra, amelyekre lehetett számítani, vagy inkább három figura? A tovább mögött részletezem, de az új, sokak által rendkívül várt 93 Classic Collection-vonal gyűjtői darabjáról is szó esik.

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása