2018. február 16. 20:25 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - New York Toy Fair #1 Mattel

 newyork.jpg

A holnap megnyíló New York Toy Fair-en a Mattel végre valahára bemutatja az új játékai egy részét, és ezeket már ma szemügyre vehetjük, hiszen az Entertainment Weekly magazin weboldal exkluzív galériát közölhetett a játékokról! A tovább mögött alaposan szemügyre vehetjük őket. És, lesz még másról is szó! Figyelem, ez a bejegyzés már erősen SPOILER-es lehet!

Nem árulok el vele nagy titkot, a Tyrannosaurus rex gyerekkorom kedvence, az én hősöm. Így nem meglepő, hogy a Mattel T. rex figuráit vártam a legnagyobb izgalommal, és úgy látszik, megérte a várakozás, a Hasbro-féle változatnál szebbel rukkoltak elő. A kolosszális méretű Rex 54.99 dollár, a kisebbik figura fogyasztói ára 39.99 dollár, a nagyobbiké pedig 49.99 dollár lesz.

Lássuk a többiekről is a príma, hivatalos fotókat, amelyek alapján bátran kijelenthető, a Mattel kitett magáért a dinoszauruszok filmszerű ábrázolásában. A képekre kattintva kisebb leírás is olvasható róluk, illetve van, ahol a képaláírás alatt lesz az ajánlott áruk is. 

A kisebb méretű figurák, és emberkék mellett természetesen lesznek nagyobb méretű dinó figurák is:

A Mattel több járművel is megörvendezteti majd a rajongókat, most egy csapatszállítóval és egy pörgőgömbbel ismerkedhetünk meg, valamint egy Mosasaurus-szal. A pörgőgömbös pakk ára 14.99 dollár lesz, de azt még nem tudni, pontosan mely figurák is fognak hozzájárni. 

 

Az alábbi galériában látható Velociraptor (Blue) és Indoraptor a Kamigami Robots márkanév alatt jönnek ki: műanyag elemekből összeépíthetőek, fény- és hangjelzésre is képesek lesznek illetve mobilapplikációból távirányíthatóak. Az Egyesült Államokban az ajánlott fogyasztói áruk 59.99 dollár lesz darabonként.

 A végére még pár fotó a standokról, de mivel hivatalosan holnap nyílik a kiállítás, további részletekre ezután derülhet fény. Ne feledjük, elvileg vasárnap a Matchbox is hozza a termékeit, ha nem hamarabb! Érdemes tehát most naponta visszanézni, holnap egy új filmes kiadást is hozok!

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7513675280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.02.17. 14:15:55

Itt a végén lévő babákat nem nagyon említetted. Claire figurája jól sikerült, felismerhető benne a színésznő arcvonásai, de a mellette álló fiú babát tényleg komolyan gondolták? Metroszexuális Owen?

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2018.02.17. 19:09:07

@Anak: Ha minden jól megy, holnap minden most megmutatott termékről válogatok össze fotókat, illetve összeteszem az információkat, mert bár holnap lesz csak prezentáció, magyar idő szerint nem biztos, hogy kényelmes időpontban...

Igen, Owen eléggé fura lett, de a Claire Barbie nagyon szépen ki lett dolgozva, és hasonlít is Bryce-ra, nagy élmény lehet saját magával találkozni Barbie-ként :) Chris Pratt sem panaszkodhat, ő róla ott van Lego Star Lord és Owen, több féle kiadásban is, és Emmett-ként is (mert ő volt az eredeti hangja a Lego filmben) :D

Anak 2018.02.17. 21:22:12

Láttam videókat a szauruszokról is, a nagyobb változatoknak mozgatható néhány részük. Stegónál az egyik hátlemez mozgatásával a tüskés farok mozog (íjj...ez így leírva...), a Carnotaurusnak a nyaka és a feje támadó pozícióba vágja magát...szóval egész jók. Az a bazi nagy Rex szintén tudja a fejét, állkapcsait mozgatni és talán még hangot is kiadni, ha a farkát mozgatják különböző irányokba (ehh...megen).
A Barbiekat csak azért említettem meg mert annyira szembeötlően rosszul sikerült figura az a fiú baba. Igen Cris Pratt legós cuccai ismertek számomra is. Hobbylegós vagyok közel 10 éve.
süti beállítások módosítása